To je to što me zanima!

Baka Milka je čuvala Trumpovu djecu: Jako je volio jesti sarmu

Donald Trump je jako dobar i vrijedan, nije čangrizav, dobar je u duši. Voli svakog i ne zna mrziti ljude. Kod nema proračunatosti, sve je prirodno, priča Milka Milisavljević iz Beograda
Vidi originalni članak

Donald Trump je jako dobar i vrijedan, nije čangrizav, dobar je u duši. Voli svakog i ne zna mrziti ljude. Kod njega nema proračunatosti, sve je prirodno. Inače, jako voli Srbiju, srpski narod i srpske žene, ispričala je za Kurir Milka Milisavljević (85), koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog američkog predsjednika.

Vremešna Beograđanka u Trumpovoj kući provela je osam godina. On ju je, kaže, gledao skoro kao člana obitelji, zbog čega se osjećala kao kod kuće.

- Čuvala sam Donalda Jr. i Erica. Trump je dobro plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao tisuću dolara. Jako sam voljela njegovu djecu, kao i oni mene. Ma voljela sam sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas. Voljela bih se opet s njima sresti - ispričala je Milka.

Dodaje da je Trump bio jako pažljiv prema svojim sinovima te da se trudio posvetiti im što više vremena.

- Došao bi kući, ostavio sako na svoje mjesto, jer žena Ivana nije dala da ga baci gdje god stigne, i odmah bi pojurio prema djeci da ih zagrli i poljubi. Posjeo bi ih u krilo i dugo pričao s njima. Ispitivao bi ih kako su proveli dan i kakva sam bila prema njima. Nije se baš puno igrao s njima, radije su razgovarali - prisjeća se Milka, dodajući da se Trump dobro slagao s tadašnjom suprugom Ivanom, te da joj je žao što su se rastali.

Milka namjerava, ako pronađe adresu, napisati pismo svojem bivšem poslodavcu.

- Htjela bih mu poželjeti sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i djecom, kao i da zauvijek ostane predsjednik Sjedinjenih Država. Želim mu reći kako vjerujem da će pomoći svom narodu i nastojati da ne bude nemira u svijetu. On je uvijek za mir, nije za sukobe. Također, htjela bih ga pozvati u Srbiju. Priredila bih mu lijep, pravi srpski ručak u svojoj kući - kazala je Milisavljević.

Beograđanka je otkrila da Trump nije previše izbirljiv kad je riječ o hrani.

- Jeo je štogod bi mu se dalo. Kad bi našao u kuhinji zdjelu sa špagetima uzeo bi iz nje nekoliko zalogaja. Ako bih ga slučajno zatekla dok jede, kazao bi mi: "Ovo je odlično!". Jako je volio sarme i punjene paprike. Nije pio ništa, osim ponekad soka od rajčica i mlijeka - kazala je.

Milisavljević je za Kurir ispričala da je kod sebe često imala pištolj kada bi išla u šetnju s Trumpovom djecom. On za to nije znao.

- Krila sam ga u dječjoj torbi. Nitko nije znao da ga imam. Strah me je bilo da netko ne otme djecu. Imala sam iskustva s oružjem jer sam prije odlaska u Ameriku bila u JNA - rekla je.

Dodaje da joj se jako sviđa Trumpova sadašnja supruga Melanija.

- Djeluje kao dobra i pametna djevojka. Vidi se da ima dobru narav, ali meni je Donald ljepši od nje, moram to reći, pa nek se ona i naljuti. Pa to je bio muškarac za kakvim bi se svaka žena okrenula - zaključuje njegova nekadašnja zaposlenica.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 14.11.2016.

    Autor: 24časa!!!

  • 14.11.2016.

    Stara srpska oficiruša... Kome sve ljudi povjeravaju djecu na čuvanje...!

  • Miške 13.11.2016.

    Pogledajte bolje ovu sliku. Vidi se da su to 2 slike u jednom. Agitrop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare