To je to što me zanima!

Baka rodila sinčića iako je prije 13 god. sterilizirana

Debbie Amos sterilizirala se nakon što je rodila troje djece. Tek je u šestom mjesecu trudnoće shvatila da će dobiti sina, mlađeg od svojih unuka
Vidi originalni članak

Debbie Amos (43) iz Essexa u Velikoj Britaniji prije tri mjeseca je osjetila čudne kretnje u trbuhu. Bila je trudna šest mjeseci, što ju je šokiralo jer je prije 13 godina otišla na sterilizaciju nakon što je rodila troje djece.
- Bila sam umorna, a zatim sam osjetila nešto u trbuhu. Prvo sam pomislila da se radi o plinovima, no otišla sam liječniku. Suprugu sam pokazala rezultate testa na trudnoću i pitao me je čiji je. Ni ja zapravo nisam vjerovala sve dok nisam rodila - priča Debbie koja je prošli tjedan rodila Connora koji je mlađi od njeno dvoje unučadi.  Nakon vjenčanja nije mogla ostati trudna sa suprugom Melvynom (57). Pila je lijekove za plodnost i rodila kćer Kerri (24),  sina Glena (19) i kći Rebeccu (16).
- Poslije Glena sam prestala piti lijekove te su mi liječnici rekli da neću više zatrudnjeti. Onda se rodila Rebecca. Tada sam se odlučila na sterilizaciju - kaže Debbie koja nikada nije imala redovne mjesečnice pa ju nije začudilo kada su one u trudnoći s Connorom potpuno izostale. Par je sretan jer je dječak zdrav. Brinule su ih ženine godine i što su trudnoću kasno otkrili pa nisu na vrijeme obavili sve testove.
- Mnogo stvari moglo je poći po zlu, čini mi se da je Connor čudo. Ne bi ga mijenjali za cijeli svijet - kaže Debbie koja je ipak odustala od tužbe bolnice u kojoj je sterilizirana.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BIRAJ.online 16.12.2009.

    \"Tek je u šestom mjesecu trudnoće shvatila da će dobiti sina, mlađeg od svojih unuka\" - pa teško da je mogla roditi dijete koje je starije od već rođenog unuka

  • Ivan_ST 18.11.2009.

    43 godine su joj godine pa kažu da je baba...hmm želim onda penziju s 35 godina!

  • Gatsby 18.11.2009.

    Davno je to bilo, možda je žena zaboravila da je i muž bio na vazektomiji :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare