To je to što me zanima!

Baka Ruža je lagala, ipak nije spasila štence iz rijeke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mnogi su odahnuli prije tri dana čuvši da je baka Ruža spasila štence koje je okrutna djevojka bacila u rijeku. Međutim, samo je štitila susjede...
Vidi originalni članak

Baka Ruža Pavlović (75) iz Bugojna tvrdila je da je spasila štence koje je okrutna djevojka bacila u rijeku. Međutim, novinarka Ljubica Vujadinović otkrila je kako štenci ipak nisu spašeni, piše australski Nine MSN. Baka je odlučila zaštititi djevojčicu u dogovoru s njezinim roditeljima. Na fotografiji koja je osvanula u medijima, baka Ruža drži crno smeđe štence dok su oni s videa crno bijeli. Novinarka je nazivala mještane dok nije konačno našla nekoga tko će joj reći istinu.
- Djevojka se teško nosi s kritikama i svi vjeruju kako je baka Ruža to napravila kako bi pomogla djevojčici i njezinoj obitelji - rekla je novinarka citirajući izvor koji je pristao govoriti jedino pod uvjetom da ostane anoniman. Na mnogim internetskim forumima osvanuli su komentari 'zašto se podigla tolika panika oko nekoliko pasa'. Bosanska policija otkrila je tko je djevojka, ali još se ne zna hoće li dignuti optužnicu protiv nje. Baka Ruža rekla je prije tri dana kako je čula skvičanje dok je radila na polju. Iz rijeke je, tvrdila je, izvukla pet psića. Nahranila ih je i rekla kako je jedino mući što piju puno mlijeka.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ovca007 07.09.2010.

    E moja Tajana, i ti si dika tvoje porodice. Jel bi bilo bolje da se mala drogirala, ili da se ponasa kao Karabaticka i Spiro? Jedino ju je zajebala visoka tehnologija, nije Jubito za seljaka.

  • user_44170 07.09.2010.

    ova cura bi trebala potrazit profesionalnu pomoc...to je u nekim krajevima normalno da se bacaju psi u vodu al onda ih je mogla fino stavit u neku vrecu i samo pustit a ne ovako...i jos ima obraza sve snimit i smije se...pa to nije humano

  • konjica 07.09.2010.

    Pet minuta slave

Komentiraj...
Vidi sve komentare