To je to što me zanima!

Baka spasila psiće koje je djevojčica bacila u rijeku?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ruža Pavlović tvrdi da su psi dobro, žive u njenoj šupi i piju previše mlijeka. Majka djevojčice koja ih je bacila u rijeku kaže da joj je kći na psihijatriji
Vidi originalni članak

Ruža Pavlović (75) iz Bugojna tvrdi da je spasila psiće koje je djevojčica prije nekoliko tjedana bacila u rijeku Vrbas. Umirovljena šefica sudske pisarnice kaže da je s bratom tog dana bila u polju blizu potoka Pisak. Na njegovu ušću u Vrbas začula je vriskove no nije mogla razaznati odakle dolaze. Onda je, priča, ugledala crne štence kako pokušavaju izaći iz vode te ih krenula spasiti. Stavila ih je u drvenu kutiju i odnijela ih kući.
- Eno ih u mojoj šupi još živi i zdravi. Moj je jedini problem što piju tri litre mlijeka na dana, i to onog skupog, a ja živim od mirovine. Za deset dana sam potrošila oko 50 KM (oko 200 kuna). Ne znam živa što ću s njima. Tolika se vika napravila, a sad ih nitko neće. Nemam srca da ih vratim odakle su došli - kaže Ruža, koja je susjeda djevojčice koju sumnjiče da je bacila psiće u rijeku. Majka djevojčice je rekla za Večernji list da je kćer (12) morala odvesti na psihijatriju zbog velikog pritiska javnosti. Ruža je novinarima rekla i kako ne gleda TV, pa nije znala da se traži djevojka koja je bacila pse. Samo sluša Mir Međugorje na radiju i moli da netko dođe od nje uzeti psiće. Na snimci koja je obišla svijet, okrutna djevojčica u vodu je bacila šest pasa, a baka Ruža je spasila pet. Ne zna se što je bilo s jednim.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • igorskee 04.09.2010.

    Ovo mozda nisu isti peseki. Babin unuk se sjetio kako privuci paznju javnosati i da mu baba izadje na naslovnici. Baba the Celebrity.

  • cicomimi 04.09.2010.

    trebalo bi nju bacit...

  • user_38914 04.09.2010.

    baka kaka!!! to je ona ista koja joj je rekla da ih se riješi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare