To je to što me zanima!

Bale: Krenuo na posao pa preko njega prešao kamion

Vozač R.Š.(40) kamionom je prešao na suprotnu stranu ceste i samljeo Opel Corsu u kojoj je bio Goran B.(20) koji je krenuo na posao u pizzeriju
Vidi originalni članak

Goran B. (20) iz Čabrunići na kojeg je u vožnji kamionom naletio R.Š.(40) iz Ročkog Polja, bori se za život u pulskoj bolnici. Rovinjski vatrogasci 20 minuta su rezali lim smrskane Opel Corse kako bi izvukli teško ozlijeđenog mladića. Na njega je vozač kamiona naletio u petak nešto prije 15 sati kod uljare u Balama u Istri. U jednom trenu je prešao na suprotnu stranu ceste i doslovce samljeo Corsu.
- Dobili smo dojavu u 14.56, a 9 minuta kasnije već smo bili na mjestu nesreće. Rezali smo čitav automobil; vrata, krov, sjedala, da uspijemo doći stradalog mladića, koji je hitno prebačen u bolnicu - rekao je Vinko Debeljuh, voditelj rovinjskih vatrogasaca. Očevici kažu da je prizor na mjestu nesreće bio je stravičan, a Corsa je uništena do neprepoznatljivosti u sudaru. Vozač kamiona R.Š. cijelo vrijeme očevida bio je u šoku na mjestu nesreće. Neslužbeno smo doznali da je nesretni mladić oko 15 sati krenuo na posao u obližnju pizzeriju u Balama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LEILA 17.01.2009.

    nadam se da ce se mladic oporaviti,

Komentiraj...
Vidi sve komentare