To je to što me zanima!

Bandić će ipak graditi tunel kroz Sljeme dugačak 6 km

Radovi bi trebali započeti 2009. godine, a do kraja 2012. građani bi trebali prolaziti sljemenskim tunelom dugim 6,5 kilometara i vrijednim 5 mil. kn
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ne odustaje od izgradnje tunela kroz Zagrebačku goru. Radovi bi trebali započeti 2009. godine, a do kraja 2012. građani bi trebali prolaziti sljemenskim tunelom dugim 6,5 kilometara i vrijednim pet milijardi kuna. Stanovnici Stubaka i okolnih sela i dalje se protive probijanju tunela na zagorsku stranu. Prije isteka mandata planira sagraditi dva nova mosta pokraj Bundeka i Jaruna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lexus 17.01.2009.

    Bože pomozi da se taj projekt nikad ne ostvari. Sramota da nam jedan hecrcegovacki primitivac uništava prirodu zbog polozaja. Nadam se da ce ljudi bit dovoljno svjesni i da ako ce bit referenduma neće podrzat tog konja od gradonačelnika fuj odvratan je. Nek si ode od kud je dosapo pa tam nek caruje.

  • lažno ime 26.02.2008.

    Ma od čega ćeš ti to graditi tunel? Koliko god on bio koristan, isplativ, ne može se više toliko trošiti. Može li se usput i meni sagraditi koja vikendica na Sljemenu? Napomena: Dinamo je ove godine nepovratno dobio 23 milijuna kuna. Da li je to od poskupljenja komunalija i ostalih režija???

  • udrugabu 23.02.2008.

    ..a koju to novu vrijednost će stvarati tuneli,mostovi,sportski stadioni i dvorane kojom će se vraćati investicije..šta će to oni proizvoditi?Crno nam se piše..

Komentiraj...
Vidi sve komentare