To je to što me zanima!

"Bandić će se držati mjera opreza, ima milijune razloga"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sudac Turudić je kazao da DORH može saznati ako netko od optuženih u aferi Agram krši uvjetnu slobodu. Dodao je da Bandić ima milijune razloga da to ne čini
Vidi originalni članak

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu sudac Ivan Turudić novinarima je ispred suda pojasnio mjere opreza kojih se gradonačelnik Milan Bandić mora pridržavati kako bi se mogao nastaviti braniti sa slobode.

Turudić je rekao da Bandić ne smije dolaziti na posao, ne smije dolaziti na Gradsku skupštinu i odgovarati na pitanja zastupnika . No, Bandić se može družiti sa zamjenicom Sandrom Švaljek, ima pravo baviti se politikom i kandidirati za predsjednika.

Turudić je kazao kako do saznanja da netko od optuženih krši uvjetnu slobodu može doći Državno odvjetništvo RH.

- Ako bi do toga došlo, zatražilo bi se ukidanje mjera opreza i određivanje istražnog zatvora.  No pretpostavlja se da postoje milijunski razlozi, u ovom slučaju 15 milijuna razloga , da se poštuju mjere opreza i mi pretpostavljamo da će se poštivati - rekao je Turudić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu navečer izašao je iz Remetinca nakon što je Županijski sud prihvatio jamčevinu od 15 milijuna kuna. Na slobodi ne smije komunicirati sa svjedocima niti obavljati gradonačelničku dužnost.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • jožek2 21.11.2014.

    Čiji je Hanžeković igrać kad se razbacuje Milijunima kao ja lipama.sve to jako smrdi....

  • varešak 21.11.2014.

    Držače se nego šta,ali svejedno če završiti u prdekani kad tad.

  • Miške 21.11.2014.

    "Bandić će se držati mjera opreza, ima milijune razloga"- isto kao i Vojislav Šešelj, samo diskretnije i djelotvornije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare