To je to što me zanima!

Bandić: Da nisam oženjen ja bih bio prava prilika...

Na otvaranje velikog trgovačkog centra Westgate u Zaprešiću, vrijednog 270 mil. eura, došli su Stjepan Mesić, V.Pusić, M.Bandić i Ž.Antunović
Vidi originalni članak

Kao predsjednik ću raditi dva sata duže. Ništa ne jedem, ne pijem i ne trošim jer puno radim, a nemam ni poroka. Da nisam oženjen bio bi prava prilika, zaključio je Bandić.
Na otvaranje velikog trgovačkog centra Westgate u Zaprešiću došli su predsjednik Mesić, Vesna Pusić, Milan Bandić i Željka Antunović. Investicija je vrijedna 270 milijuna eura, a Westgate se proteže na 226.000 metara kvadratnih. U centru će raditi 250 trgovina i 32 restorana. Za posjetitelje je napravljeno 7250 parkirališnih mjesta.
- Mi moramo proizvoditi za svoje tržište i izvoz, a da bi to mogli ostvariti  moramo biti organizirani. A ovaj šoping centar je dokaz da se to može - rekao je Mesić.
Pohvalio je izvođače radova i arhitekte te radnike. Prostor trgovačkog centra je rađen da u njega stane 1200 obitelji. Svim kupcima Westgate će otvoriti vrata 12. studenoga 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vinine 12.11.2009.

    ma ti bandiću si toliko sposoban i brz, ja mislim da ti svinjsku gripu da imaš prebolio bi je za 15 minuta...stavrno si super...želim biti poput tebe...ti si moj idol...zaljubljeni smo svi u tebe...bičuj, bičuj me, bičuj milane

  • tratuljonac 12.11.2009.

    BI!!!!!!!! to kaze i Modni Macak.a i ja bih te volio.... samo se sagni

  • kalimeroNa2 12.11.2009.

    Ma daj Bandicu...da nisi Hercegovac, bio bi covjek...kreni redom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare