To je to što me zanima!

Bandić dao 3560 kuna za operaciju oka svog psa Bila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bil je prvi pas koji je dobio leću, a operirao ga je dr. Gabrić, oftalmolog za ljude. Bil je na jedno oko izgubio vid zbog zračenja tumora nosne hrskavice
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Bandić zabrinuto je nazivao iz Izraela da vidi kako protječe operacija njegovog ljubimca Bila, zlatnog retrivera. Za to je vrijeme prof. dr. Nikica Gabrić, poznati oftalmolog, na Veterinarskom fakultetu Bilu ugrađivao leću u oko.
Bil je na jedno oko izgubio vid zbog zračenja tumora nosne hrskavice u Beču, a na drugome mu se stvorila mrena. Iako liječi ljude, prof. dr. Gabrić odlučio je pomoći Bilu. U društvu doc. dr. Pirkića te dr. Borošaka s Veterinarskog fakulteta u Bilovo je oko s mrenom ugradio leću, istu kao što ugrađuje starijim ljudima koji imaju mrenu. Operaciju je Bandić platio 3560 kuna.
Bil opet dobro vidi na to oko i sa sinom Rudijem veselo trči u društvu gazde Milana Bandića, a veterinari su tom modernom metodom, koju je prvi isprobao Bil, nastavili spašavati vid drugim psima.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_30613 24.11.2008.

    DA NEMA NE BI DA.

  • user_19801 12.11.2008.

    svaka čast životinjama al ovo je pretjerano bolje da je dao novce nekom siromašnom djetetu kojiemu je neophodna operacija za život ipak mislim da je ljudski život vredniji od životinjskog.

  • palača 11.11.2008.

    e John moj ,ne mozes znt pse ako ih nemas ko i druge zivotinje,ti si malo ogranicen,mene je moj kojega sam nasao najvise usrecio,nema takve ljubavi iskrene i postene.oni koji nemaju za njih vremena ni volje a zive u stanu bolje da ih ne nabavljaju a tesko e zivotinji uz gazdu kretena

Komentiraj...
Vidi sve komentare