To je to što me zanima!

Bandić hvali susjede: Beograd je svjež kao mlada pred udaju

Govoreći o Beogradu, Bandić je dva puta pogriješio i rečenice počinjao sa 'Zagreb', no brzo se ispravio. Kazao je kako je u Beogradu vidio ''europski štih'' i promjene
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je u Beogradu izjavio da je u tom gradu primijetio ''europski štih'' i pozitivne promjene te dodao kako će zemlje na jugoistoku Europe ''morati naučiti radovati se i tuđim uspjesima''. Bandić je na poziv beogradskog gradonačelnika Siniše Malija sudjelovao na summitu gradonačelnika glavnih gradova srednje i jugoistočne Europe.

- Beograd je umiven, svjež, izglancan, ispeglan, kao mlada pred udaju. Ja volim biti slikovit jer to se pamti. To me veseli i ništa ne košta jer to zavisi od pravih ljudi koji znaju organizirati posao. Čestitam Siniši i kolegama. Kroz 15 godina u Gradu Zagrebu imam taj 'feeling' i znam prepoznati što je dobro - rekao je Bandić. 

Govoreći o Beogradu, Bandić je dva puta pogriješio i rečenice počinjao sa 'Zagreb', no brzo se ispravio i nastavio hvaliti glavni grad Srbije. 

Video Bandićevog lapsusa pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • luddoboli 24.04.2015.

    Uvijek su srpski kriminalci svoje utočišče nalazili u Zagrebu a hrvatski u Beogradu. Mislim da se i on uskoro seli.Odmah mu oduzeti putovnicu.

  • oktopus1 24.04.2015.

    i ovaj poce kao pjevacice,ne bi se cudio i da tamo odrzi neku tribinu i zapjeva ili da skuha grah ili napravi par dobrih wc,ili da zamjeni dio zagrebackog grunta za zemunski,ili da ustroji holding

  • Hiroo_Onoda 24.04.2015.

    . . . Još da ga pozovu da im napravi poneku fontanu ili pročistač otpadnih voda . . . !

Komentiraj...
Vidi sve komentare