To je to što me zanima!

Bandić 'izabrao građane': Kod Paromlina je parking besplatan

Prije sedam mjeseci parkiralište s oko 500 mjesta dobio je Zagrebparking, koji je tamo pokušao uvesti Park&ride sustav naplate. Do danas su prodali tek 50 karata
Vidi originalni članak

Od ponedjeljka parkiralište s oko 500 parkirnih mjesta kod Paromlina u Zagrebu opet je besplatno. Odlučio je tako Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

Prije sedam mjeseci to parkiralište dobio je Zagrebparking, a njegov direktor Robert Mišeta pokušao je tamo uvesti Par&ride sustav naplate, odnosno kombinaciju mjesečnog ili godišnjeg ZET-ova pokaza i parkiranja kod Paromlina.

No, budući da je do danas prodano svega 50-tak takvih karata, Bandić je odlučio uvesti besplatno parkiranje, javlja tportal

- Projekt Zagrebparkinga nije uspio. Njihov je prijedlog očito bio loš i štetan stoga ja između Zagrebparkinga i građana, biram građane - rekao je Bandić. Dodao je kako je ovo zadnji puta da se 'nateže s njima' 

Više neću tolerirati njihovu nesposobnost. Tako će nadoknaditi sedam mjeseci koliko je ovo parkiralište zjapilo prazno - pita je gradonačelnik.

Svima onima koji su već kupili godišnje Park&ride karte njihova će se mjesta posebno obilježiti na parkiralištu.  

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 01.10.2012.

    MA KAKAV PARK AND RIDE sustav? Ako već plaćam skupi kredit za auto, skupu registraciju, skupo osiguranje, skupu cestarnu, skupo održavanje i servise i još skupo gorivo, te konačno SKUPI PARKING, onda neću negdje doći na rub grada da bi još presjedao i plaćao i kartu ZET-u i tramakao se u javnom prijevozu. Hoću doći U CENTAR GRADA I PARKIRATI i onda hodati koliko ja to hoću. Je li to neizvodivo? Izvolite gospodo izgraditi garaže u centru i to uvis na katove, kao što je ona na uglu Vukovarske i Držićeve, a ne u središtu zemlje, i stavite parkiranje 4 kune na sat, bit će uvijek pune!!!!

  • ZGfloki 01.10.2012.

    On moze odluciti da se ne placa parking a nije odlucio da se isti placa vec je to necija tudja ideja (????). tko ce platiti promaseni projekt, nekoliko puta radjene rampe? cija je ideja bila povecati zone naplate parkiranja? veli dotepenec (koji bjezi pijan od policije a policajac koji ga zaustavi dobije otkaz) :'' tko ne moze placati neka se iseli iz Zagreba''. kada bih se spustio na nj. nivo rekao bih: ''jel' ti babo kupio Zagreb'' ?

  • ivadz 01.10.2012.

    briga me jesu li izbori blizu, dobro za nas- imam familiju u trnju, besplatan parking mi je kao dar s neba

Komentiraj...
Vidi sve komentare