To je to što me zanima!

'Zbog vlasti smo zabili glave u pijesak, Bandić je grijeh SDP-a'

Kad nam je trebalo postati jasnim ono što se danas iz aviona vidi, da Milan Bandić nije socijaldemokrat, čvrsto smo zažmirili na to, kazao je u subotu Ranko Ostojić
Vidi originalni članak

Milan Bandić grijeh je SDP-a, kazao je kandidat stranke za gradonačelnika Rajko Ostojić na tematsko-izvještajnoj sjednici zagrebačkog ogranka stranke. Dodao je kako je stranka pala na ispitu kojim se testirala njena odgovornost prema građanima.

 - Kad nam je trebalo postati jasnim ono što se danas iz aviona vidi, da Milan Bandić nije naših uvjerenja, da nije socijaldemokrat, čvrsto smo zažmirili. Sve zbog viših interesa, zbog vlasti, smo zabili glavu u pijesak - rekao je Ostojić. 

Kazao je i kako vlast ne smije biti opravdanje za odustajanje od principa i vlastitog identiteta.

Smatra kako je stranka sada dobila priliku da ispravi tu pogrešku i osigura Zagrebu pristojnu gradsku upravu, javlja Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • naya1000 25.03.2013.

    Ovakve objede na racun gradonacelnika ne bi pas pojeo s maslom. Izgleda da se je doktor Ostojic malo zaigrao retorikom, propušta vodu na sve strane, svjestan da ce taj njegov brod potonuti još u luci na vezu, pokušava nekim naivnim i politicki nezrelim pokušajima spasiti šta se spasiti da. I dalje tvrdim da doktore, posebice ovakve strucnjake treba pod hitno vratiti u bolnice jer one vape za tim strucnjacima, koji su svoj cijeli život posvetili medicini, i na kraju krajeva svoju su dušu i srce poklonili Hipokratu kojem su se obavezali na vjerno i vjecno služenje. Sa politikom on kao i njegovi kolege nemaju blage veze i to je notorna cinjenica. Novac, moc i slava pokretaci su tih doktora izletnika u politici, tako da oni jednostavno nemaju niti morala niti želuca kada se upuštaju u te avanture zvane politika. Inace bi trebalo Zakonom doktorima zabraniti bavljenje politikom zbog opcepoznatih stvari, skupoce njihove edukacije i vrijednosti koje oni predstavljaju kruštvu.

  • francetić 25.03.2013.

    Kakvi ste vi to demokrati?Niti ste socijalno osjetljivi,a još manje ste demokrati.

  • Halo Bing, kako brat 24.03.2013.

    Gospon Ostojić! Pa ćemu gubljenje vremena, energije i novca nas poreskih obaveznika, na besmislenu radnju, odnosno vašu predizbornu kampanju, kad ste izbore odavno zgubili. Banderas je pobjednik, ne zato kaj je dobar (nije) . Pobjednik je zato kaj ste vi sa vašim pajdašima iz sdp-ea loši, i kaj ste od onih obečanja, plan 21 ak se sečate, ostvarili 0.

Komentiraj...
Vidi sve komentare