To je to što me zanima!

Bandić je izazvao Bandića na sraz 'umjesto da glumi frajera'

Predsjednički kandidat Milan Bandić tj. redatelj Dario Juričan na Facebooku je na sučeljavanje pozvao zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića...
Vidi originalni članak

Pozivam Milana Bandića na sučeljavanje i to sada, a ne pred lokalne izbore. Umjesto što u javnosti glumi frajera, zove me 'pikzibnerom' i tvrdi da mu se fućka za mene, a onda potajice radi pritisak na nadležne institucije da mi promijene ime - neka pokaže hrabrost i odgovornost i sučeli se sa mnom, gdje želi i kada želi. Vrijeme je za novu koruptivnu vlast, objavio je na svojoj Facebook stranici predsjednički kandidat Milan Bandić poznat i pod svojim pravim imenom Dario Juričan

Podsjećamo, Juričan je široj javnosti postao poznat nakon što je snimio dokumentarac o Agrokoru i Ivici Todoriću pod imenom 'Gazda'. 

I TO SAD ODMAH Milanović 'umjesto pjevanja' Kolindu pozvao na sučeljavanje

Njegov poziv na sučeljavanje sasvim je sigurno inspiriran Milanovićevim pozivom Kolindi Grabar Kitarović koji je on objavio u srijedu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bad card 17.10.2019.

    Nema šanse da se Bandić pojavi na sučeljavanju. Nakon ispada sa Hrgom postao je svjestan da zbog svoje ovisnosti više ne može kontrolirati svoju bahatu narav i da samo baljezga gluposti.

  • ŠtangaŽelezni 17.10.2019.

    Krutehebo ja bi radije po kontenjerima kopal nego si dal promjeniti ime u M.B. i aj bok

  • 17.10.2019.

    Dario, samo čvrsto do kraja i bez prestanka. Svaki dan......

Komentiraj...
Vidi sve komentare