To je to što me zanima!

Bandić je obećao školarcima u Gunji besplatne udžbenike

Most između Zagreba i Gunje: Više od stotinu Gunjevaca iz Zagreba i okolice okupilo se u petak navečer poduprijeti rad novoosnovane Udruge Gunja u srcu
Vidi originalni članak

Poplava je prošla, ali realno stanje u Gunji je daleko ispod njenih potencijala. Mi smo tu da joj pomognemo ostvariti te potencijale, rekao je predsjednik Udruge Gunja u srcu Ivan Civrić. Više od stotinu Gunjevaca iz Zagreba i okolice okupilo se u petak navečer poduprijeti rad novoosnovane Udruge koja bi trebala biti most između Zagreba i Gunje koja je prošle godine preživjela katastrofalne poplave. Među ostalim, Udruga planira distribuciju gunjanskih proizvoda u Zagrebu i niz drugih projekata. Na prvi sastanak su došli zajedno u automobilu katolički župnik Ivan Živić i muslimanski imam Idriz Bešić. Grad Zagreb je za vrijeme poplave pomogao Gunju sa više od tri milijuna kuna. 

- Dobro je da sad imate Udrugu koja će biti ambasador Gunje u Zagrebu, ali ja sam to već bio i ostat ću. Ako nova vlada ne osigura besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce, Zagreb će ih osigurati za Gunju sljedeće godine - rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Idi na 24sata

Komentari 75

  • bosaaanac 16.11.2015.

    Ne bih se začudio da Bandić dade i koju milju za Remetinec recimo za klime.Primitivca je trebalo davno ograničiti da i jednu kunu može dati izvan Zagreba a koji su novac u proračun uplatili zagrepčani. Takovo nešto trebalo je prepustiti Skupštini Grada.Koje li je samo novce ovaj tako poslao u BIH,pa svojima Dugo selo i drugdje gdje su bosanci.

  • lokal patriota 14.11.2015.

    Bandiću,kupi im knjige od svojih novaca,a ne od gradskog budžeta.Našoj djeci u Osijeku gradonačelnik nije niti sanjao o nekom potezu ,osim u pred izbornom dijlu kojeg očekujemo ovih dana.

  • budalajlama 14.11.2015.

    Po dosadašnjim napisima o Gunji stekao sam dojam da tamo i nema baš nešto mladeži, sve stariji ljudi. Pa nekoako će Bandić namaknuti love za 7 udžbenika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare