To je to što me zanima!

Bandić koristio u kampanji 'tajni' Registar branitelja?

Uoči drugog izbornog kruga izborni stožer Milana Bandića poslao je pisma desecima tisućama građana u kojima ih poziva da glasaju za njega
Vidi originalni članak

Uoči drugog izbornog kruga stožer Milana Bandića poslao je pisma tisućama građana u kojima ih poziva da glasaju za njega. Među ostalima, pisma su primili i branitelji koje Bandić podsjeća na sve povlastice koje su donesene tijekom njegovih mandata, piše Novi list. Postavlja se pitanje kako se došlo do adresa tih ljudi obzirom da je u Republici Hrvatskoj zabranjena objava Registra branitelja. Slična pisma dobili su i umirovljenici, piše taj dnevni list.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • johannisthal 30.05.2009.

    U nedelju su izbori, ajde izadjite, ima nas vise. Glasujte po svojoj savjesti, glasujte za Zagreb, da se nas grad oslobodi tog psihica. Ak vam Kregar i nije bas po volji, ali on je manje zlo. A za 4 godine doci ce bolji. Ajde ljudi, dignite u nedelju guzu i svi na glasanje!!!

  • zul 30.05.2009.

    pa nemojte tako obeshrabreno - U NEDELJU SVI NA IZBORE I SMJENIMO TOG SMUTLJIVCA! Vele da nas ima više pa ajmo da nas bude još više... jer ovo je več samo užas od pameti.

  • johannisthal 29.05.2009.

    Tko jos bira tog pokvarenog psihica, tom fale par kotacica u mozgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare