To je to što me zanima!

Bandić: Ne ljutite me ili ću se kandidirati na izborima u BiH

Hrvati moraju imati ista prava kao Srbi i Bošnjaci, a ako se to ne može napraviti, onda bolje neka ide svatko sebi, rekao je u intervjuu zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Bosna i Hercegovina ne može se smatrati demokratskom zemljom ako Hrvati u njoj nisu ravnopravni. Rekao je to zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

- Hrvati moraju imati ista prava kao Srbi i Bošnjaci, a ako se to ne može napraviti, onda bolje neka ide svatko sebi - rekao je u intervjuu za Dnevni avaz. Zbog traženja trećeg entiteta za Hrvate Bandiću je u Sarajevu oduzeta titula počasnoga građanina. Bandić je ostavio mogućnost da se kandidira na izborima u BiH.

- Zasad ne, ali ako me naljute, doći ću. Vidjet ću za koju razinu, ali nisam bez izgleda - kaže. Na hrvatskim parlamentarnim izborima upravo bi Bandić trebao nositi listu za dijasporu u koaliciji s Čačićem. U BiH će ga tako vidjeti prije nego što očekuju. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • yocko 17.06.2014.

    Molim vas nemojte ljutiti Bandiča,da nebude otišo iz ZG. sve če stati ako on ode....

  • optimist-pesimist 17.06.2014.

    Ajde Bandiću ne k.ki, nejdeš ti nikam, kasa i banka je vu Zagrebu kaj ne? Kaj bi ti štel vu BiH, vrnul bi se ti nazaj prije neg si misliš. Dole moreš samo naše Horvatske novčeke odpelati kaj si ih "poštenim radom zi svojim žulima stekel" vu lepem našem belem Zagrebu iliti morti iskati državljanstvo i utočište ak te budu skora zgrabili z rukami vu medu, kak je to navada tvojih zemljaka z dvojnim državljanstvom gda su popljačkali Horvatske građane vu Lepoj našoj.

  • mariocalabrese 17.06.2014.

    Bandicu vi ste gradonacelnik grada u Hrvatskoj i nije vase da se mjesate u Bosanske stvari ako vam je toliko stalo do Bosne idite tamo i bavite se politikom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare