To je to što me zanima!

Bandić poručio: Hoću da po Zagrebu skakuću vjeverice

Gradonačelnik Bandić je obišao sedam gradilišta i naredio da sva bude zeleno i u cvijeću. Želi da grad Zagreb bude pun drvoreda s vjevericama
Vidi originalni članak

Vjeverice moraju sa Medvednice doći do Save i vratiti se natrag skakučući s grane na granu. To mi je san, rekao je u petak ujutro gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na gradilištu u Bauerovoj ulici. Dan je iskoristio za obilazak čak sedam aktualnih gradskih gradilišta. Izvođači koji na Slavonskoj aveniji grade raskrižje na dvije razine potvrdili su da će radovi biti gotovi na vrijeme, a vijest je oduševila gradonačelnika. Ni tamo nije propustio napomenuti kako želi da Zagrepčani što više uživaju u cvijeću.
- Dečki, nemojte početi asfaltirati prije nego opet obiđem gradilište. Vama je najlakše staviti asfalt, ali ja želim svuda uokolo drvorede i cvijeće. Nemojte to slučajno zaboraviti. Evo, baš ovdje bi jedan izvrsno pristajao - rekao je Bandić i izvođačima pokazao mjesto na kojem želi zelenilo. Gradonačelnik je potom obišao i gradilišta na Bijeniku, Šestinskom dolu, Brozovoj ulici i Rudeškoj cesti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 07.08.2009.

    Hajd bar je popravio WC-e pa se sada otključavaju pa narod ne mora oko njih skakati.

  • aurora73 07.08.2009.

    Ahahahahaha...e moj Bandiću šta će nam vjeverice, dovoljan nam je jedan jazavac.

  • ciciban3 07.08.2009.

    bandić sanja hladovinu šumarka predsjedničkih dvora, a u šumarku jelen, magarac, paun i pokoja vjeverica :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare