To je to što me zanima!

Bandić smijenio stožer Zimske službe, za šefa postavio - sebe

Moramo angažirati sve raspoložive snage i dodatnu opremu kako bi sve vitalne strukture i javne službe u Zagrebu mogle nesmetano funkcionirati, kaže Bandić
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić odlučio je u utorak smijeniti kompletni Operativni stožer Zimske službe i na čelno mjesto postaviti - sebe. To pomalo i čudi, pogotovo kad se zna da je još do jučer Bandić tvrdio da Zagreb ima najbolju Zimsku službu na svijetu.

- S obzirom na to da je protekla dva dana u Zagrebu palo 70 cm snijega, što je najveća razina snijega otkad postoje mjerenja i da su sve ekipe Zimske službe u neprestanom pogonu protekla 24 sata, potrebno je angažirati sve raspoložive snage i dodatnu opremu kako bi sve vitalne strukture i javne službe u Gradu Zagrebu mogle nesmetano funkcionirati - smatra Bandić zbog čega je raspušten stari, a osnovan novi Operativni stožer zimske službe, javlja Večernji list

U stožeru će Bandiću zamjenik biti Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje i komunalne poslove. Stožer će koordinirati i nadzirati provedbu Plana zimske službe na području Grada Zagreba za 2012./2013. godinu, a više o svemu znat će se nakon sjednice Glavnog stožera zimske službe koja je sazvana za 13.30 sati. 

Bandić: Popodne će sve funkcionirati kao zagrebačka vura

U utorak je Bandić ocijenio kako su danas gradske ulice bolje očišćene nego jučer, a najavio je i da će već u ranim popodnevnim satima sve funkcionirati 'kao zagrebačka vura'. Izvješće o stanju na terenu Bandić prima svakih sat vremena, a smatra da će iz sata u sat stanje biti sve bolje. 

Iako je u srijedu trebao otputovati u Ljubljanu na skup gradonačelnika europskih metropola, a onda i u Beč, ostat će u Zagrebu jer, kako tvrdi, sniježno je nevrijeme i gradonačelnik treba biti u Gradu i odgovarati za njegovo funkcioniranje. Objasnio je da je to prioritet, nakon čega je u svom stilu metaforički dodao kako 'Prozor noćas mora pasti'. 

Na kraju je poručio da neće biti odmora dok se Grad potpuno ne očisti.  

Idi na 24sata

Komentari 262

  • Hasenfefer 16.01.2013.

    Što će više snijeg padati (a hoće) Bandić će biti naj naj naj popularniji, a i najspominjanjani gradonačelnik u povijesti. Hebote, oni prije gradonačelnici su imali konjski zet, pa nitko nije kasnil na posao. A di je onaj stožer za izvanredno stanje s uguzičarem Kalinićem. Ne daj bože da stvarno bude nekaj ozbiljno, recimo teroristički napad. Nahebali smo.

  • cipli 16.01.2013.

    nisam iz zagreba ali Bandić je čovijek kojeg treba klonirati u 100 primjeraka i podijeliti po ovoj jadnoj i opljačkanoj državi da napravi reda on je čovijek od naroda,a takav narodu i treba ne koristi strane riječi i preseravanja kao ostali njega razumiju svi kad govori,a fontane u zg su super zamisao da nam je barem više takvih Bandića.

  • LucijaGrlić 16.01.2013.

    ovi sto pljuju po bandicu su njegovi bivsi da je s njima bilo bi sve ok da je jos takvih koji misle svojom glavom a ne stranackoj bilo bi puno bolje Bravo Bandicu samo nastavi imas narod uz sebe a SDP neka samo lupetaju drugo nista i neznaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare