To je to što me zanima!

Bandić uskoro objavljuje koji će tramvaji početi voziti od 27.4.

Milan Bandić rekao je da će raspored vožnje u Zagreu biti objavljen za nekoliko sati. Zbog oštećenja nastalih uslijed potresa do daljenjega će se zaobilaziti Trg bana Josipa Jelačića...
Vidi originalni članak

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Sandra Šikić iz NZJZ-a Andrija Štampar rekla je kako je od jučer bilo 16 pozitivnih testova, od čega je samo jedna osoba novooboljela, ostalima su testovi ponovljeni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policijska uprava zagrebačka, rekao je načelnik Marko Rašić, nastavlja sa svojim aktivnostima. Rekao je da su četiri osobe kršile mjeru samoizolacije - dvije na području Grada Zagreba, a dvije na području Zagrebačke županije. Ukupno su 322 osobe kršile mjere. U posljednja 24 sata utvrđeno je kako jedan ugostiteljski objekt na području Maksimira kršio propisanu mjeru, a o tome su obaviještene nadležne službe.

Milan Bandić rekao je da će raspored vožnje u Zagreu biti objavljen za nekoliko sati. Od 5 sati u ponedjeljak u prometu će biti 111 linija koje će voziti prema prilagođenom voznom redu. Zbog oštećenja nastalih uslijed potresa do daljenjega će se zaobilaziti Trg bana Josipa Jelačića.

Osvrnuo se i na jučerašnji prosvjed protiv njega. Gradonačelnik Bandić rekao je da lupanje loncima nije čuo zbog toga što je puno radio.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kamocemo- budala 25.04.2020.

    sta je onaj sistem ucinio od ljudi sve im se mora nacrtati gdje je ta becka skola ne unosi se nikome u lice

  • FJAKA 25.04.2020.

    Bandić veli da će od 27.krenuti i tramvaji u promet a direktorica ZETa : "PREDSJEDNICA Uprave društva ZETA Ljuba Romčević - Žgela pojasnila je kako će od ponedjeljka izgledati javni prijevoz u Zagrebu. Rekla je kako kreće 111 linija te da će voziti svi autobusi. No tramvajski promet zbog oštećenja u potresu još neće krenuti." - ?

  • Cirenac 25.04.2020.

    Sretna li je država i grad koji imaju Mikija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare