To je to što me zanima!

Bandić za 10.500 zaposlenih traži rezanje plaća, regresa...

Tek očekujemo konkretan pisani projekt što bi se i koliko smanjivalo, rekao je sindikalist gradske uprave. Šuška se da Bandić želi smanjiti plaće za 20 posto
Vidi originalni članak

Iz sindikalnih redova potvrdili su prošlotjedni sastanak s gradonačelnikom Milanom Bandićem tijekom kojega je prvi čovjek Zagreba predložio da se zbog slabijeg punjenja proračuna od predviđenog ide na smanjivanje plaća, ali i jubilarnih nagrada, božićnica te regresa za 10.500 zaposlenih u gradskoj upravi, vrtićima, vatrogascima, gradskim knjižnicama i sektoru kulture. 

- Sastanak smo održali, ali konkretan pisani projekt što bi se i koliko smanjivalo iz gradske uprave tek očekujemo - potvrdio je Ivan Katalenić, sindikalni povjerenik Sindikata gradske uprave grada Zagreba koji okuplja 1100 članova. Ujedno je istaknuo da je gradonačelnik Bandić potvrdio slabije punjenje proračuna od predviđenog, i to za šest posto, naglašavajući da zbog toga treba uvesti mjere štednje. 

- Naš sindikat, a vjerujem i ostali koji okupljaju zaposlenike čija se plaća isplaćuje iz gradskog proračuna, čekaju pisani prijedlog mjera štednje, a nakon što ih primimo, možemo govoriti što ćemo poduzeti i kako ćemo reagirati na njih - najavljuje Katalenić. 

U kuloarskim pričama predloženo smanjenje plaća koje Bandić kani staviti pred sindikate penje se čak i na 20 posto, javlja večernji.hr.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • anitrama 24.04.2012.

    ZGfloki, ne razumijem što sam pobrkala, razuvjeri me da nisam u pravu!

  • ZGfloki 24.04.2012.

    anitrama nisi ni malo u pravu....nemoj brkati kruške i jabuke a prije svega se dobro informiraj.

  • dahhmal 24.04.2012.

    Došli na naplatu propali izbori ( dva puta) pa slanje silne love u rodnu domovinu i dr. Dokle ćemo mi iz Zagreba trpiti tog bandita i davati lovu za njegovu zajbanciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare