To je to što me zanima!

Bandićev novi prijedlog cijena vrtića, plaćanje po primanjima

Prema novom prijedlogu roditelji s najvećim primanjima sljedeće godine bi plaćali 1600 kuna, a punu cijenu od 1900 kuna roditelji koji ne dostave dokumentaciju...
Vidi originalni članak

Prema novom gradonačelnikovu prijedlogu ti s najvećim primanjima sljedeće godine bi plaćali 1600 kuna, a punu, ekonomsku cijenu od 1900 kuna roditelji koji ne dostave dokumentaciju i oni koji nemaju prebivalište na području Zagreba. Roditelji s primanjima do 2000 kuna vrtić i dalje neće plaćati, a ima dosta roditelja koji će plaćati manje zbog malih prihoda ili više djece u obitelji. Novost je što sljedeće godine uz ostalu dokumentaciju o primanjima roditelji mogu priložiti i potvrdu da plaćaju kredit za prvi stan. Grad će subvencionirati i smještaj u privatnim i vjerskim vrtićima.

- Ove godine je ostalo neupisano 1500 djece, a točno je toliko mjesta u privatnim i vjerskim vrtićima - pojasnio je Bandić.

Gradonačelnik je u srijedu je predstavio gradski proračun za sijedeću godinu. Proračun iznosi šest milijardi i 650 milijuna kuna. Iako je za 200 milijuna kuna manji od ovogodišnjeg, sljedeće godine su predviđene veće subvencije za Holding. No to je tek gradonačelnikov prijedlog proračuna koji ide na prvo čitanje u Gradsku skupštinu 29. studenog.

- Uvjeren sam da će prihvatiti proračun jer je realan. Svaki prijedlog koji ga može oplemeniti je dobrodošao - uvjeren je gradonačelnik.

Od većih projekata najavljuje gradnju škola i vrtića na Kajzerici i Vrbanima po modelu javno-privatnog partnerstva, dovršenje Glazbene akademije, dugo očekivano spajanje Branimirove kod Zavrtnice, denivelaciju rotora kod Remetinca, uređenje Gornjeg grada, Trga Franje Tuđmana i Trga Petra Preradovića...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Znatizeljni_1 17.11.2011.

    ...he he ni to ti nebu pomoglo!...nebus dobil glasa od nas purgera !..jedino od svojh zemljaka

  • allesto 17.11.2011.

    Bandić i njegova socijalna ekipa zajedno sa Holdingom ( Bandićeva-SDP umotvorina puna dubioza koju financiraju građani) su najvažnije aktivne podružnice SDP-a i još uvjek pod njegovim nadzorom...javno su se Bandića kao odrekli, ipak vrijeme će pokazati da dugoročno odrađuje vrhunski posao za Milanovića..

  • PapaŠtrumpf 17.11.2011.

    Milane poradite da proradi OIB kako treba tek će ond sjesti sve na svoje mjesto, znat će se tko koliko ima, tko prima socijalnu pomoć a ne treba mu, tko prima porodiljne naknade a virtualno je prijavljen u RH, tko prima naknade sa biroa a ima vlastitu firmu jel' tako? je ali vas to nije briga jer vama prvima ne paše red i disciplina jer ste svi rukama u pekmezu do ramena !

Komentiraj...
Vidi sve komentare