To je to što me zanima!

Bandićeva čistka u Holdingu: Poštom su poslali sve otkaze

Otkaze su dobili i HNS-ovka Alenka Košiša Čičin-Šain, Vlasta Pavić i Tomislav Čulo. Stari članovi Uprave će dobiti otpremnine u visini tri plaće, kažu novi šefovi
Vidi originalni članak

Našao sam u sandučiću obavijest o otkazu, rekao je Večernjem listu Ivo Čović, koji je pet godina vodio zagrebačku megatvrtku.

- Nitko mi nije rekao da ću dobiti otkaz. U odluci piše da je otkazni rok mjesec dana. U tom periodu imamo prava kao i prije - dodao je.

Otkaze su dobili i HNS-ovka Alenka Košiša Čičin-Šain, Vlasta Pavić, koja je u Holdingu od 2006., a bila je i gradonačelnica nakon Bandićeve afere s bježanjem s mjesta nesreće, te Tomislav Čulo. 

Iz nove Uprave, koju vodi stari Bandićev suradnik Slobodan Ljubičić zvani Kikaš, poručuju kako to nisu otkazi nego su članovima stare Uprave istekli ugovori o radu. Dobit će otpremnine u visini tri plaće. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • zahira45 26.08.2013.

    Bravo Bandiću, treba dati još otkaza. Previše je uposlenih koji ne rade ništa!

  • mily 23.08.2013.

    kolko ja znam, sve je ovo doseljeništvo!!, a gdje su zagrepčani? /ako ih još uvijek ima/, oni se ne mogu smatrati ni manjinom, jer po broju, ne podliježu zakonu!!

  • iza ekrana 23.08.2013.

    Treba maknut nesposobne, a oni se čude ko pura dreku, kad su se vratili s godišnjeg sa službenim autima. Samo da opet ne dođu podobni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare