To je to što me zanima!

Bandićeve snage: Glumica iz Ruže vjetrova i Ivana Brkljačić

Atletičarka Ivana Brkljačić je za Jutarnji list rekla da Bandiću daje potporu jer je oduvijek pokazivao vjeru u mlade i uspješne, a da je njena ambicija raditi za sport
Vidi originalni članak

Na listi Milana Bandića, nazvanoj Stijena, za ulazak u Sabor borit će se atletičarka Ivana Brkljačić, legenda domaće košarke Boško Božić Pepsi te glumica Matea Elezović, iz RTL-ove sapunice Ruže vjetrova, piše Jutarnji list. 

Bandić bi trebao biti prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici, a Slavko Kojić koji vodi gradske financije bit će prvi u sedmoj jedinici. Brkljačić je za Jutarnji rekla da Bandiću daje potporu jer je oduvijek pokazivao vjeru u mlade i uspješne, a da je njena ambicija raditi za sport.  U kampanji koju vodi skromno i bez većih ulaganja i PR agencija planira se okružiti mladim i stručnim ljudima. 

- Nisam članica nijedne političke stranke, niti se aktivno bavim politikom. Kontaktirao me ratni vojni invalid, gospodin Demo, i proslijedio mi program. Inače se slažem da treba pomoći socijalno ugroženima i da branitelji moraju imati posebnu skrb, a umirovljenici živjeti dostojno. Najviše bih skrenula pozornost na mlade, pa i na svoje kolege glumce, koji bi htjeli raditi, a nemaju gdje. Apsolutno se zalažem za sve pozitivne pomake u kulturi pa sam pristala biti na listi ako moje ime u tome može pomoći - objasnila je Matea Elezović za Večernji.

Do zagrebačkih glasova Bandić će pokušati doći i sa pojačanjima poput Boška Božića - Pepsija, legendarnog košarkaškog trenera i osnivača kluba Zagreb.

- Idem s mojim velikim prijateljem Miodragom Demom, velikim čovjekom koji je svoje zdravlje dao za Hrvatsku, i Bandićem koji ima moje simpatije. I lijevi i desni umorili su narod - rekao je Božić. Na Bandićevoj listi, u drugoj jedinici, bit će i atletičarka Ivana Brkljačić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Car Mrgud 08.11.2011.

    A kraj šatora na Trgu bi mogli instalirat božični sajam autodijelova,tu je isto lova za gradski proračun,ko j..e ove domoroce...Ne znaju oni kaj znači "delat". Još malo,ode braco ti,ako ne u prdekanu,ono u mamiće gornje.I povedi sve glumce iz ruže vjetrova i sve bacače kladiva na svijetu...!

  • BORISARAMBAI 08.11.2011.

    Dosta si nam "pomogao" odi sad malo u rezervnu domovinu pa pomaži njima

  • reticulli 08.11.2011.

    pa kaj nije prošla noč vještica, o čemu ovi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare