To je to što me zanima!

Bandićevi pročelnici dobili su uvjetne: Muljali su s GUP-om

Uskok ih je teretio da su nezakonitim izmjenama Generalnog urbanističkog plana Grada Zagreba pogodovali investitorima u potencijalnom iznosu od 68,65 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Bivši najbliži suradnici zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića nepravomoćno su na Županijskom sudu u Zagrebu osuđeni za malverzacije s gradskim urbanističkim planovima iz 2007. godine.

Tadašnji gradski pročelnik Željko Horvat i bivša tajnica Gradske skupštine Greta Augustinović Pavičić dobili su godinu i 10 mjeseci zatvora uvjetno na tri godine. Davor Jelavić, Jadranka Veselić Bruvo, Ivica Fanjek i Vidoje Bulum osuđeni su na godinu i osam mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine, dok je investitorica, vlasnica tvrtke Phoenix capitis, Andreja Gazdek, dobila osam mjeseci zatvora uvjetno na godinu dana.

Uskok ih je teretio da su nezakonitim izmjenama Generalnog urbanističkog plana Grada Zagreba pogodovali investitorima u potencijalnom iznosu od 68,65 milijuna kuna, no nakon vještačenja ta korist iznosila je samo 360.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • scubacro 18.02.2020.

    ...a zasto se sad gradjani, stanovnici, zivalj, srbi, cigani, zidovi, partizani, cetnici, agresori, na kraju svi zagrepcani nebi ujedinili i svojim dijelom place platili sudske troskove ovim nevinim ljudima koje je nepravda natjerala u kriminal...budimo milostivi da nas bog nebi kaznio....amen..

  • lakej999 25.02.2019.

    a brzina pravosuđa je prepoznatljiva u cijelom svijetu...čuj iz 2007 i već čitana presuda...alal vera...mašala...svaka im čast na brzini

  • Razum999 25.02.2019.

    Dobro su prošli !! Mogli su guliti krumpir !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare