To je to što me zanima!

Bankar prevario Zabu u Frankfurtu za 750.000 kn

Tridesettrogodišnjak je dvije godine na čekove stavljao lažni potpis direktora ispostave. Kako bi to prikrio bankar je krivotvorio i izvješća
Vidi originalni članak

Hrvat (33) zaposlen kao samostalni referent u predstavništvu Zagrebačke banke u Frankfurtu na Majni krivotvorio je direktorov potpis na čekovima i tako kroz dvije godine ukrao 100.000 eura. Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je protiv mladog bankara istražni zahtjev zbog zloporabe položaja i krivotvorenja službene isprave.
Kako bi prikrio transakcije, bankar je krivotvorio izvješća pod koja je opet potpisivao direktora. Na račun predstavništva, za otprilike 1500 eura, kupio je sebi tehničku robu, koju je prikazao kao troškove za predstavništvo.
Osumnjičenom prijeti zatvorska kazna do deset godina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 08.02.2008.

    \"prevario\"..pa jebote,onda ih je za malo prevario..jer,ako mu je bilo vrijedno eto,100.000 eura maznit,još kada ga uhvate pa u buxu na par godina,onda ćeš se udarat u glavu zašto nisi diga barem koju milju,pa da barem guštaš par dana kao čovik,ono bogataš..jao jao........

  • mytzek 07.02.2008.

    Mamlaz. To se onda digne 3 milje odjednom, sakrije oročeno u Švici i odleži 10 godina. Dok si vani si bogat gospon čovek, a ne ovak - nit\' je piškio nit\' kakio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare