To je to što me zanima!

Bankari su bili u šoku kad su čuli prijetnje ministru Lalovcu

U novom broju tjednika Express otkrivamo detalje s napetog sastanka na kojem se ministru Lalovcu prijetilo, čime je sve bankarima stao na žulj...
Vidi originalni članak

Ministar financija Boris Lalovac u nešto više od godine dana mandata uspio je opako zaratiti s bankarima. Express je prvi pisao o njihovim sukobima, koji sve više uzimaju maha. 

Godinama svi bruje o bankarima kao zaštićenoj kasti, ali im se nitko od vladajućih, do Lalovca, nije usudio suprotstaviti. Odnose s bankarima nije bilo teško poljuljati. 

Bilo im je dovoljno reći “ne” ma na što se to odnosilo. Sukobi su kulminirali otvorenim prijetnjama.

"Na jednom od sastanaka u Ministarstvu financija jedan od bankara otvoreno je prijetio ministru, i to pred svjedokom. Način na koji je to napravio šokirao je prisutne. Koliko znam, ministar je nakon toga rekao da će tražiti zaštitu policije, no strasti su se malo smirile pa više to ne treba ni spominjati", kaže nam dobro upućeni izvor iz Vlade. 

U novom broju tjednika Express otkrivamo detalje s napetog sastanka na kojem ministru Lalovcu prijetilo, s čim je sve Lalovac bankarima stao na žulj, te kako su bankari bijesni jer zbog Lalovca svoju imovinu moraju pravdati Poreznoj upravi.

Cijeli tekst čitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 07.07.2015.

    Predizborni trik? Rekao bih vjerojatno. No to ne znaci da nije dobro sto je napravio. Makar bile prazne rijeci. Mozda ce sljedeci puta netko otici jos korak dalje, i na posijetku ce jednom netko iz neke vlade stati na kraj tiraniji banaka u hrvatskoj.

  • simeeee 07.07.2015.

    Predizborna patka, kao on se bori za narod protiv banaka....vrana vrani ne vadi oči. Ako mu je prijetio nema tu mile lale, prijava dorhu-u, ovaj u pritvor i suđenje za prijetnju državnom dužnosniku...znači ovo je presdstava za izbore!!

  • Meško 07.07.2015.

    Zamislite kolko je taj Prka Bozo financijski mocan kada je uspio zaustaviti medijski i pravni progon nakon prijetnje ministru. Toliko je mocan da se niti jedna politicka vlast ne usudi istraziti zasto je PBZ nakon dokapitalizacije hrvatskim novcem prodana talijanima za sitnis, a on uspio nakon te prodaje ispregovarati mjesto predsjednika uprave vec 20 godina. Meni je to jako sumnjivo, ali ocito da ga se institucije boje isto kao i Lalovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare