To je to što me zanima!

Bankarica pije normabele i na pitanja će odgovarati sporije

Jasmina Bilonić je, podsjetimo, optužena sa fra Šimom Nimcem koji se tereti za zlouporabu položaja i ovlasti kada je prodao crkveno zemljište i uzeo 9,8 mil. kn
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja, bankarici Jasmini Bilonić će se dozvoliti da sporije odgovara i da o odgovorima promisli uz eventualne kraće stanke, piše Slobodna Dalmacija

Bilonić je naime dijagnosticirana tahikardija i za nju joj je propisan lijek. Osim toga dijagnosticiran joj je i oblik neuroze zbog koje pije normabel. Vještaci su zaključili da Bilonić može pratiti suđenje, ali zbog dijagnoza i lijekova koje uzima, preporučio je vođenje suđenja sporijim ritmom, sukladno stanju optužene. 

Bilonić je, podsjetimo, optužena s fra Šimom Nimcem koji se tereti za zlouporabu položaja i ovlasti kada je prodao crkveno zemljište i uzeo 9,8 milijuna kuna. Bilonić terete za poticanje na zlouporabu. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 11.09.2014.

    Neka joj je sretno,od srca !

  • fijuman 11.09.2014.

    pio pih i ja normabel kada bih u kasici prasici imao toliko miljončeka ali ih nemam niti ću ih ikada imati pa mi ne treba normabel i ostala pripadajuća kemija.

  • TNT2 10.09.2014.

    dakle ovako to izgleda: sud će polako pisati jer ona nezna brzo čitati!!!! bravo Jasmina drži se glavu gore nitko te ne osuđuje !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare