To je to što me zanima!

Bankman Fried postao bivši milijarder: 'S 26,5 milijardi sam pao na tek 100.000 dolara...'

Bogatstvo bivšeg milijardera Sam Bankman-Frieda dosegnulo je u jednom trenutku čak 26,5 milijardi dolara. Osnivač FTX-a ukazao je na osobne neuspjehe i rekao kako trenutno na računu ima 100 tisuća dolara
Vidi originalni članak

Sam Bankman-Fried, bivši izvršni direktor mjenjačnice kriptovaluta, nekoć jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, pao je na svojih posljednjih 100 tisuća dolara nakon brzog propadanja FTX-a.

POD PRITISKOM Svjetska tržišta: Azijske burze pale zbog prosvjeda u Kini

Investitor i osnivač FTX-a ukazao je na osobne neuspjehe i regulatorne nedostatke kako bi objasnio propast svoje tvrtke u intervjuu za Axios.

U jednom je trenutku Bankman-Friedovo osobno bogatstvo dosegnulo čak 26,5 milijardi dolara.

- Smijem li reći negativan broj? - odgovorio je na pitanje o svojim osobnim financijama, kako navodi USA TODAY.

 - Mislim, nemam pojma. Ne znam. Imao sam 100.000 dolara na bankovnom računu zadnji put kad sam provjerio - izjavio je Bankman.

U IGRI JOKER Sretni Hrvat uplatio 12,5 kuna, a osvojio čak pola milijuna kuna! Poznato je i gdje odlazi novac

Istaknuo je kako je sve što je imao bilo povezano sa sada propalom tvrtkom, zbog čega je njegova financijska situacija, kako kaže - komplicirana. 

Nakon što je ranije ovog mjeseca FTX proglasio bankrot, Bankman-Fried podnio je ostavku na mjesto izvršnog direktora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Let's Go Brendon 01.12.2022.

    Sada bi bilo pošteno da korumpirani denokrati i Bajden vrate donirani novac i uplate u fond za klimatske promjene osim ako to sve nije ista rabota... 🦧

  • kojajeura 30.11.2022.

    Cnn? Zivo na otoku sa 10 vila koje su sve njegove, jedan od najvecih donatora bidenovoj stranci, preko njega su isli novci za pomoc ukrajini od strane sad-a, aj malo pisite cinjenice, il pak gazda neda?!?

  • Miroslav J 30.11.2022.

    lik je pod istragom i prijeti mu dugogodišnji zatvor a glavna informacija koju ste vi  "nenamjerno" prešutili je da je on uvjerljivo najveći donator bajdenove demokratske stranke 

Komentiraj...
Vidi sve komentare