To je to što me zanima!

Bankrotirao Bourbon, tvrtka na čijem je brodu plovio Miškić

Bourbon zapošljava 8200 ljudi, od kojih 1392 radi u Francuskoj. Banke, novi vlasnici Bourbona, će grupi odmah dati 30 milijuna eura kako bi mogli namiriti hitne troškovi....
Vidi originalni članak

Francuska tvrtka Bourbon Corporation je u kolovozu ušla u stečajni postupak. Ovih dana su ga pred Trgovačkim sudom u Mareseillesu preuzele banke kreditori kojima je kompanija dugovala 1.4 milijarde eura i 300 milijuna eura duga u obveznicama, prenosi Le Figaro.

Trgovački sud u Marseillesu prihvatio je samo jednu ponudu za preuzimanje, ponudu Société phocéenne de participations (SPP), tvrtke u vlasništvu skupine francuskih banaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bourbon zapošljava 8200 ljudi, od kojih 1392 radi u Francuskoj. Banke, novi vlasnici Bourbona, će grupi odmah dati 30 milijuna eura kako bi mogli namiriti hitne troškovi.

Mjesecima su pregovarali o restrukturiranju bankarskog duga u koji su upali zbog velikog pada uloga klijenata u posljenih četiri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 24.12.2019.

    Dobra je ova ukrajinka

  • 24.12.2019.

    Who gives a fu#%, postedite nas vise neodgovornog kapetana i Bourbon-a

  • nottonightjosephine 24.12.2019.

    Pao tecaj na najnizu razinu. Jeftina nafta. Ici ce to opet gore. Kamate ce biti postojane ili malo varirati, ovisno o folkloru i folklornim skupinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare