To je to što me zanima!

'Barbie' i dalje voli operacije: Svojim grudima otrovala zmiju

Orit Fox (34) ima na raspolaganju plastičnog kirurga 24 sata dnevno. Čim vidi mjesto na licu bez silikona, nazove ga i ode to popraviti. Panično se boji starenja
Vidi originalni članak

Većina djevojčica preraste opsesiju lutkama, ali izraelski model Orit Fox (34) nikad nije. Proslavila se umjetnim izgledom i snimkom iz 2011. godine. Naime, plastičnu ljepoticu piton je ugrizao za bradavicu tijekom gostovanja na španjolskoj televiziji. Nesretna zmija otrovala se silikonom, a Orit je dobila cjepivo protiv tetanusa. Srećom, oboje su preživjeli iako su mediji prenosili da je zmija uginula od otrova.

- Bilo je smiješno i nevjerojatno. Zmija me ugrizla za grudi, a sada svi pričaju o mojim grudima - kaže Barbie za Channel 5.

Operacijama liječi depresiju

Orit kaže da liječi depresiju odlaskom kod plastičnog kirurga Dr. Kleina. Pretvarajući se u živu Barbie ujedno produljuje mladost. 

Liječnik joj je na raspolaganju 24 sata dnevno pa u svakom trenutku, ako ugleda boru ili se jednostavno ne osjeća lijepom, ode popraviti stvar.

Volim ljepotu. Izgledam kao Barbie, kao lutka. Muškarci vole moje tijelo. Kao da sanjam... Prava fantazija, kaže Orit

Vjeruje kako je sada ljepša nego što je ikad bila. Toliko se boji starenja da svim silama pokušava usporiti proces. Zna da su silikoni nezdravi, ali ne planira prestati. 

Četiri puta je operirala grudi i nebrojeno puta stavila silikon u lice.

Spremna je na sve da zadrži ljepotu

- Ponekad primijetim prazno mjesto na licu pa stavim silikon. Moji zubi... Tražim najbjeliju boju koju imaju - kaže Barbie. Za Channell 5 ispričala je svoju priču i otkrila kako je spremna na gotovo sve kako bi zadržala ljepotu.

- Bol za ljepotu prihvaćam. Dr. Klein super radi. To je umjetnost - objasnila je.

Jednoga dana, kada će ostarjeti, nada se da će izgledati kao Sophia Loren.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • andjeonebeski 05.03.2014.

    pretpostavljam da je gospođica i bez ikakvih intervencija izgledala prelijepo. slažem se da se već u 34-toj godini unekoliko godine mogu vidjeti, ali poanta estetskih operacija je na umjetan način postići prirodno. naravno, lijepo, ali prije svega prirodno. ono što izgleda umjetno baš i ne može biti lijepo. šteta, :( nisam protiv estetske kirurgije, ali ovo je unakažavanje.

  • Car JosipMariić 05.03.2014.

    "muskarci vole moje tijelo" ma ko to? jadna ova zmija

  • Maddog 04.03.2014.

    ovo na vraga sliči ma nu,,,,vidi ti to ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare