To je to što me zanima!

Barišić: Gobac je Mačeku dao dva mil. eura iz Arene za HDZ

Zoran Gobac je za Jutarnji rekao kako je to besmislica, jer je Ingra, kao glavni izvođač bila na gubitku. Dodaje da je 99,9 posto siguran da nitko nije uzeo novac
Vidi originalni članak

Bivši rizničar HDZ-a, Mladen Barišić, otkrio je nedavno istražiteljima kako je dva milijuna eura od novca za gradnju zagrebačke Arene isisano za crnu blagajnu HDZ-a, doznaje Jutarnji list. Ako je to točno, to je najveći pojedinačni iznos koji je završio u crnom fondu. 

Navodno je posrednik u svemu bio Zoran Gobac, koji je novac predao Ratku Mačeku, bivšem glasnogovorniku stranke. Gobac je za Jutarnji rekao kako je to besmislica, jer je Ingra, kao glavni izvođač bila na gubitku. Dodaje da je 99,9 posto siguran da nitko nije uzeo novac, da se Arena na vrijeme otvori. Ratko Maček je rekao kako su tvrdnje da je uzeo novac 'apsolutna laž i glupost'. Dodaje da tada (u siječnju 2009.) nije već godinu i pol bio u Vladi. 

Barišić je ispričao i kako se stranka na isti način financirala i na gradskim i županijskim razinama te da su za to znali i Ratko Maček i Ivan Jarnjak.

Jarnjak o aferi: Ono što nisam znao, nisam znao, pročitao sam i sad znam

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Superteška 20.10.2011.

    Narode glasaj za HDZ. Oni znaju kako se krade država i narod, a u isto vrijeme voli Hrvatsku i štiti branitelje. Sve za Hrvatsku a Hrvatsku ni za što! Živjeli!

  • jarunos 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • forrest gump_1 20.10.2011.

    Gobac bi bio sretan da nitko nije kriv , jer bi automatizmom i on , stara lopovčina . bio nevin .

Komentiraj...
Vidi sve komentare