To je to što me zanima!

Barosso i Reding bojkotiraju Euro zbog slučaja Timošenko

Predsjednik EK Jose Manuel Barosso zajedno s povjerenicom za ljudska prava Vivien Reding kazao je da neće posjetiti europsko nogometno prvenstvo u Ukrajini
Vidi originalni članak

Zbog natpisa o nasilju nad bivšom ukrajinskom premijerkom Julijom Timošenko u zatvoru nekoliko je europskih vođa otkazalo svoj posjet europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini, piše BBC.

Tako je predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barosso zajedno s povjerenicom za ljudska prava Vivien Reding kazao kako neće posjetiti europsko nogometno prvenstvo u toj zemlji, a nagađa se kako bi isto mogla učiniti i Angela Merkel budući da je njezin glasnogovornik kazao kako posjet njemačke kancelarke ovisi o sudbini Julije Timošenko.

Također, pet je europskih predsjednika otkazalo sudjelovanje na summitu u Jalti u Ukrajini idući mjesec, a među njima su predsjednik Austrije, Češke, Njemačke, Italije i Slovenije.

>>> Više na večernji.hr

- Nadamo se da Njemačka neće oživjeti metode iz hladnog rata - poručio je glasnogovornik ukrajinskog ministarstva vanjskih poslova Oleg Voloshin.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mimozaaaa 01.05.2012.

    Neznam dali je kriva ili ne ali meni je ta zena najljepsa politicarka svijeta....zena ima oko 5 banki a izgleda fenomenalno

  • ivadz 01.05.2012.

    svi pišu kako je muče u zatvoru, bojkotiraju dolazak i slično, a nitko da pomogne?? ono, ozbiljno?? di je ta moćna EU, NATO, Haag..

  • karakondžula 01.05.2012.

    ovo euro je postalo najgore u povijesti... prvo dizu cijene smjestaja i ulaznica pa svade s uefom itd... valjda ce nogomet bit dobar ako ne nista drugo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare