To je to što me zanima!

Baš ga briga: Unatoč zabrani, vozio 226 km/h autocestom A3

Za jurnjavu 41-godišnjaku slijedi kaznena prijava te još jedna zabrana upravljanja motornim vozilima, ovog puta na godinu dana. Prijeti mu i novčana kazna
Vidi originalni članak

Novčana sudska kazna od 5 do 15.000 kuna prijeti 41-godišnjem vozaču s područja Kutjeva nedaleko Požege jer je u utorak jedan sat iza ponoći sjevernim kolničkim trakom u smjeru Zagreba na dionici autoceste Zagreb-Lipovac kod Dragalića, na novogradiškom području, osobnim automobilom BMW njemačkih registarskih oznaka jurio 226 km na sat iako je na tome dijelu autoceste najveća dopuštena brzina 130 km na sat. 

Nakon što ga je policijski presretač zaustavio utvrđeno je da 41-godišnjak sjeo za upravljač BMW-a unatoč što mu je nedavno izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije. Za jurnjavu autocestom slijedi mu kaznena prijava, još jedna, ovoga puta jednogodišnja, zabrana upravljanja motornim vozilima te nalog Prekršajnom sudu. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lozinka11 22.05.2012.

    king1313 slažem se s tobom... A već sam i sam tako nešto pisao dok su ovakvu jurnjavu novinari nazivali "DIVLJANJE".. Na žalost, većinom ovdje komentare daju neke seronje koje nisu prešle brzinu od 140km/h jer bi tada potrošile 3 litre goriva više...na 100 km Ako auto može povući 250, onda mu 230 ništa ne znači...leži dobro na cesti, ako je cesta bez prometa, a po noći jeste, jer se često vozim njome.. Lovite klince koji po neravnim cestama i krivinama voze relije i tako na žalost ginu i stradavaju.. Brzina i divljanje nemaju veze s vezom..

  • rođo rođin1 22.05.2012.

    mislim da će ga puno,puno zeznut s oduzimanjem na godinu dana,vrati se sad tamo i dođe opet sledeće godine na godišnji i to je to.tkve samo po šlajboku opalit treba,pa da vidim oć li i treći put bezglavo jurit.

  • user_157286 22.05.2012.

    ..ma kakav zatvor , pa još nije nikoga ubio .

Komentiraj...
Vidi sve komentare