To je to što me zanima!

Baš su domišljate: Pokušale se prošvercati u EU u - koferima!

Žene su se sakrile u kofere jer nisu imale važeće vize, a željele su ući u Europsku uniju. Službenicima na granici dva kofera u prtljažnom prostoru učinila su se sumnjvima
Vidi originalni članak

Rumunjski policajci šokirali su se kad su u vlaku koji je putovao za Beč u dva kovčega pronašli dvije Afganistanke koje su se pokušavale prošvercati u Europu. 

Žene su se sakrile u kofere jer nisu imale važeće vize, a željele su ući u Europsku uniju. Službenicima na granici u gradu Curtici dva kofera u prtljažnom prostoru učinila su se sumnjvima pa su ih odlučili otvoriti. U njima su bile dvije Afganistanke u dobi od 59 i 25 godina, kazao je glasnogovornik policije.

Kasnije su uhitili i muškarca koji se skrivao u drugom dijelu vlaka i pokušao pobjeći kad je vidio policiju.

Protiv ilegalaca pokrenut je postupak, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • biberrr 17.12.2016.

    Tko zna koliko je takvih kufera već završilo u EU? Što im Merkelica ne uvede redovnu liniju za Afganistan i tako spasi njemački narod od izumiranja,danas prosječni Nijemac ima oko 60 godina,narod penzionera.

  • Miške 16.12.2016.

    Lijepo ste im prekrili lice ? Da mogu slijedeći put kroz Hrvatsku.. A zašto ste onda pokazivali uhićenje Sanadera, Vidoševića. Bandića, Polančeca, Matu Granića bez da ste im zatamnjeli lica ?

  • kokaza10 16.12.2016.

    Kofere je trebalo samo vratiti u suprotan smijer!

Komentiraj...
Vidi sve komentare