To je to što me zanima!

Bauk o Sabi: Stranka bi trebala prema svima imati iste kriterije

Ministar uprave Arsen Bauk je o 'slučaju Sabo' rekao da će mišljenje dati tamo gdje će trebati ili na Predsjedništvu, ali nije htio ovo uspoređivati sa slučajem Mirele Holy
Vidi originalni članak

SDP-ovci teško progovaraju o slučaju svog stranačkog kolege Željka Sabe, vukovarskog gradonačelnika koji je navodno pokušao podmititi HDZ-ovu vijećnicu Mariju Budimir. Ministar uprave Arsen Bauk, koji je ujedno i član Predsjedništva SDP-a, kazao je kako će mišljenje o Sabi reći na sjednici tog stranačkog tijela ili tamo gdje bude trebalo. Upitan misli li da stranka ima jednake kriterije prema svima, kratko je kazao: "treba imati". Kada su ga novinari podsjetili na slučaj Mirele Holy, Bauk je rekao da ne bi uspoređivao ta dva slučaja. Upitan znači li to da dok traje istraga stranka po pitanju Željka Sabe neće ništa napraviti, Bauk odgovara:

- Koliko je meni poznato, a nije mi poznato da li traje ili ne istraga, mislim da tu ne treba komentirati, taj slučaj konkretan. A o drugim političkim aspektima, to komentiramo i puno manje, recimo to tako, vidljivije slučajeve, svakodnevno se komentira nešto, tako i ovaj slučaj - rekao je Bauk nakon sjednice Vlade.

Ministar uprave osvrnuo se i na provjeru potpisa koje je za referendum prikupila inicijativa "U ime obitelji". Rekao je da će taj posao vjerojatno biti gotov do početka zasjedanja Sabora kojem ljetna stanka traje do 15. rujna.


Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_308618 23.08.2013.

    Bauk zna da Sabo zna (sve o izborima u Vukovaru). Pitanje je tko je povukao konce, a možda i to Sabo zna.

  • mali markec 22.08.2013.

    Ministar će dati mišljenje "tamo gdje bude trebalo". Ministre, zar narod i tvoji birači nisu "tamo gdje bude trebalo"? Ministre, jako nisko ponašanje, veselim se kada Vam "tamo gdje bude trebalo". naprave račun., nadam se uskoro.

  • emma123 22.08.2013.

    e moj Sabo, nisi im vrijedan čak ni kurtoazne izjave......

Komentiraj...
Vidi sve komentare