To je to što me zanima!

Bauk: Pohvala za zakon, ali ne znam što će im reći vladajući

Status članova uže obitelji priznaje se i registriranim i neformalnim životnim partnerima. Za to dobijaju pohvalu od mene, ali ne znam što će im na to reći dijelovi vladajuće većine, napisao je Bauk
Vidi originalni članak

Arsen Bauk (SDP), bivši ministar uprave na Facebooku je obavijestio kako je MUP objavio i uputio na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću prijedlog izmjena i dopuna Zakona o strancima. 

- U tim dopunama se status članova uže obitelji priznaje i registriranim i neformalnim životnim partnerima. Za to dobijaju pohvalu od mene, ali ne znam što će im na to reći dijelovi vladajuće većine - napisao je Bauk.

 
Idi na 24sata

Komentari 8

  • kamenjar 30.03.2016.

    Srbi vise ne donose zakone u hrvatskoj pa je tvoje razmisljanje nevazno druze BAUK !!!!!! Stvarno si BAUK !!!!!

  • zeljka58 30.03.2016.

    nije to nista novo to je i prije bilo u zakonu o nevjencanim parovima zato gospodo novinari provjerite sta pisete a i mladi gospodin politicar je pokazao svoje znanje

  • homo homini lupus est 30.03.2016.

    Hrvatski Sabor je postao "Tvornica zakona" koji se donose svakodnevno, pa su tu nadopune,amandmani i razne uredbe sa snagom zakona. U toj šumi pravnih propisa više se nitko ne može snaći ni oni koji primjenjuju zakone a još teže oni na koje se odnosi....Pa zar je tako teško jednom prepisati sve pravne norme jedne uređene države,na pr. Austrije i prestati sa tim cirkusom!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare