To je to što me zanima!

BBC ne prekida program ni ako umre Obama ili Harry

Princ Harry više nije na BBC-evoj listi 'bitnih' ljudi zbog kojih se prekida program u slučaju smrti. Degradirali su Gordona Browna i Baracka Obamu
Vidi originalni članak

BBC je degradirao pet članova kraljevske obitelji odlučivši da neće automatski prekidati svoj program ako umru. Princ Harry, princeza Anne, prinčevi Andrew i Edward i grofica od Wessexa imali su garantirani 'breaking news' i unaprijed pripremljene dokumetarce za slučaj smrti. Sada spadaju u 'drugu ligu' zajedno s Muhamedom Alijem i Bobom Dylanom. Novi protokol složila je grupa šefova zajedno sa zamjenikom direktora BBC-a Markom Byfordom. Degradirali su i premijera Gordona Browna i Baracka Obamu koji su sada na listi s papom, Dalai Lamom, Margaret Thacther. U prvoj kategoriji nisu ništa mijenjali. Tamo je još Kraljica, Vojvoda od Edinburgha i prinčevi Charles i William. Ako oni umru, program  se odmah prekida.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Piknik 21.02.2010.

    A Camilla

  • dari 21.02.2010.

    a ja nisam prekidao veliku nuždu, kad je drug Tito umro!!

  • nevidljiv_ca 21.02.2010.

    Pa znate li uopce sto ovo znaci?Ovo znaci da onima koji drze BBC,CNN,FOX News uopce navedene osobe neznace nista.Jedino ko im nesto znaci je KRALJICA jer ona iako nije direktno u politici ima veliki utjecaj na sve politicare kolonijalnih drzava a i Podrzava Izraelski Zlocin u Palestini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare