To je to što me zanima!

Beba im umrla u autu: Ostavili su je na vrućini vezanu 16 sati

SAD: Sud je majku osudio na 14, a oca na 11 mjeseci zatvora. Navodno je curica Kayla zanemarivana i prije smrti, jer je imala tek 5,8 kg kad je došla u bolnicu
Vidi originalni članak

Roditelji 18-mjesečne djevojčice koja je 2010. preminula vezana pojasom u automobilu na vrućini idu u zatvor, piše Daily Mail. Curica Kayla je u automobilu bila 16 sati bez vode i hrane. Sud u Pennsylvaniji je majku Kimberly (30) osudio na najmanje 14 mjeseci zatvora, a oca Jacoba (36) na najmanje 11 mjeseci. 

Pojasnili su da je majka dobila veću kaznu jer je u vrijeme djetetove smrti bila kod kuće i kao majka je prva koja treba brinuti za dijete. 

Sud je presudu objavio u četvrtak. Oboje su plakali dok su slušali kazne. Majka djevojčice rekla je kako je bila u vrlo teškom stanju i nije potražila stručnu pomoć. Vlasti tvrde da su dijete zanemarivali prije smrti jer kada je majka djevojčicu dovela u bolnicu imala je samo 5,8 kilograma. Policija vjeruje da je dijete bilo mrtvo nekoliko sati prije dolaska. 

Jacob je na suđenju rekao kako  jako voli svoju djecu. Drugo dvoje djece smješteno je u udomiteljskim obiteljima od Kayline smrti. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • MislavDomic 09.09.2012.

    Novinar i urednik ovog clanka ili ne zna engleski ili je blesav. A judge on Thursday sentenced Kimberly Taschler, 30, to 14 months to 3 1/2 years in prison while her husband, 36, was sentenced to 11 months to two years.

  • Malagarava_2 04.09.2012.

    ovo uopce ne treba komentriati... jednostavno pre tuzno

  • KatarinaBrebric 04.09.2012.

    Isuse dragi, pa gdje je tu pravda?!? Dobili kazne u mjesecima?!?!.....Ubili su djete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare