To je to što me zanima!

Beba ima 4 mjeseca i 8 kila pa je pretila za osiguranje?

Američka osiguravajuća kuća iz Colorada sada je pristala dati zdravstveno osiguranje dječaku za kojeg su prije rekli da je predebeo i time rizičan
Vidi originalni članak

Amerikanac Alex Lange iz Grand Junctiona ima samo četiri mjeseca i prema mnogim kriterijima je slatko bucmasto dijete. Njegova obitelj htjela je promijeniti osiguravajuću kuću zbog premija. Bernie Lange obratio se kući Rocky Mountain Health Plans.
- Broker me nazvao i rekao da nas ne mogu osigurati jer je beba predebela - rekao je Bernie. Alex je dugačak 64 centimentra i ima 7,7 kilograma. Osiguravajuća kuća iz Colorada smatra da bi mogao postati pretil, zbog čega je visokorizičan pacijent. Ipak, nakon što je priča osvanula u novinama, kuća je odlučila ponovno razmotriti  odluku. Pristali su pružiti zdravstveno osiguranje svoj djeci neovisno o njihovoj težini.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mayhem26 13.10.2009.

    Ja sam sa 9 mjeseci bio tezak 14 kilograma,a sada kada imam 28 godina tezim normalnih 80 kg.....toliko o njihovim prognozama kakav ce tko biti kada odraste......sramota...............

  • plavuša13 13.10.2009.

    A ko je njih retardirane zaposlio u osiguravjućoj tvrtci?Pa ako je djete rođeno npr.sa 3kg,normalno do trećeg mjeseca života bi trebalo da udvostruči porođajnu težinu a sa šest je normalno čak i ako je utrostruči-prema tome savršeno dijete!!!Naše zdravstvo je u banani ali naspram amera za neke stvari je mila majka!

  • CapsLock 13.10.2009.

    hi hi hi, izgleda da je moj rekorder, 4 i pol mjeseca i ne može više na vagu..(vaga je do deset kila) stariji sin bio istih gabarita a sad mu mogu rebra prebrojat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare