To je to što me zanima!

Beba imala epileptični napad: Helikopterom je odveli u KBC

Posada je u 10.07 sati poletjela iz baze u Divuljama, a bebu su iskrcali u Splitu u 10.51 sati. Uvjeti za let su bili dosta loši, jer su helikopter šibali jaki udari juga
Vidi originalni članak

Helikopter HRZ-a jutros je hitnim letom preveo jednogodišnju bebu s Visa u KBC Split. Beba je imala epileptični napadaj, pa su liječnici zatražili hitan transport u splitsku bolnicu.

Posada je u 10.07 sati poletjela iz baze u Divuljama, a bebu su iskrcali u Splitu u 10.51 sati. Uvjeti za let su bili dosta loši, jer su helikopter šibali udari juga jaki 45 čvorova. Posada je također zbog turbulencija imala dosta problema prilikom slijetanja na heliodrom KBC-a. 

Nedugo nakon završetka akcije posada helikoptera je poletjela prema Hvaru, gdje su na starigradskom heliodromu preuzeli muškarca koji je pretrpio moždani udar.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lalala5 14.10.2015.

    Opet ponavljam,šta više triba ulagati u zdravstvo! Držat lekcije u školi mogu,ali ličit ljude ne! Puno sriće i posadi i pacijentima!

  • SamoJedanPoljubac 14.10.2015.

    Svaka čast dečkima iz HRZ-a,rade fantastičan posao.No jedna druga stvar bode oči,a to je kud nestade onaj novi HEMS projekt.Ulupala se fina lova,a njih nema.Da mi je samo znat tko je i koliko provizije digao na tu lakrdiju od HEMS-a!!!

  • GOGA SPLIT 14.10.2015.

    cuvaj Boze svakoga ..... puno srece i uspješno liječenje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare