To je to što me zanima!

Beba iz Zadra je stabilno, o njoj se brine cijeli tim liječnika

Podsjetimo, Zlatko Svirčić (55) je u utorak pucao u supruga svoje bivše žene i u desetomjesečnog dječaka. Kasnije se sam predao policiji te je uhićen
Vidi originalni članak

Zdravstveno stanje oca i bebe iz Zadra je i dalje ozbiljno. Oboje se i dalje bore za život. Otac je na intenzivnoj u bolnici u Zadru, a beba je u bolnici u Zagrebu gdje je operirana. Stanje joj je stabilno, a o njoj se brine cijeli tim liječnika, javlja RTL. 

Podsjetimo, Zlatko Svirčić (55) je u utorak pucao u supruga svoje bivše žene i u desetomjesečnog dječaka. Kasnije se sam predao policiji. Uhićen je i izveden pred suca istrage. Policiji je otprije poznat.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Gena Vava 26.12.2014.

    Nadam se da će obojica biti dobro... Puno sreće i lijepih želja....

  • Mario8073 26.12.2014.

    Puno sreće dijetetu,da se što prije oporavi i uspije ozdraviti, Ali Vaš Naslov ??? Brine se cijeli tim Lijećnika ?? Nedao bog da se nekome od nas starijih tako nešto dogodi ili obolimo od nečega, hoče li se i tada brinuti cijeli tim liječnika o nama , meni ili nekome drugome?? Sve što je atraktivno i novine pišu o tome --svi skaču oko njega, a ako se ja razbolim ili netko drugi tko nije atraktivan -- o njemu se nitko ne brine, samo dežurna sestra. E pa hvala vam Hrvatsko zdrastvo.

  • sumah 26.12.2014.

    A mišić mali. Činjenica na stranu da mu je prosut mozak i da će 90% biti ostatak života invalid zbog prosutog mozga u djetinjstvu. Oporavi se mišu mali nadam se da je ipak moguće....

Komentiraj...
Vidi sve komentare