To je to što me zanima!

Beba ostala zaključana u stanu, vatrogasci iz Ludbrega brzo su reagirali: 'Ne treba osuđivati...'

Vatrogasci DVD-a Ludbreg na svojoj su se Facebook stranici pohvalili s kako kažu, najljepšom fotografijom s intervencije.
Vidi originalni članak

Danima su na terenima. Od požara, poplava pa do akcija spašavanja, vatrogasci se tijekom radnih sati nagledaju svega i svačega. No, ova je akcija bila, kako su rekli, jedna od najljepših.

Vatrogasci iz DVD-a Ludbreg imali su intervenciju koja im je uljepšala radni dan. Dobili su poziv za otvaranje zaključanog stana, parkirali su se s dva vozila i ukupno 10 vatrogasaca.

Osigurali su okolno parkiralište te uz pomoć specijalne opreme došli do prozora na trećem katu. Kada su ga otvorili, dočekala ih je tromjesečna beba, s osmijehom od uha do uha. Cijelu intervenciju završili su u pola sata, a ovaj im je prizor jedan od rijetkih lijepih kojim su svjedočili.

ANGAŽIRALI KANADER Lokalizirali požar na Hvaru: Izgorjelo dva i pol hektara borove šume i niskog raslinja

- Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana – napisali su u Facebook objavi.

POSLJEDICE VELIKOG NEVREMENA Pune ruke posla za vatrogasce: Ispumpavali vodu iz kuća, samo u Zagrebu imali 30 intervencija

Na dnu objave zamolili su sve da sve suzdrže od negativnih komentara prema roditeljima bebe. Roditeljske obaveze, napisali su, ogromne i ne treba suditi nikome.

- Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas! Molimo lajk za našu, dosad, najslađu sliku sa intervencije – napisali su vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.09.2022.

    ae na šte se šoldi troše dva vozila i deset ljudi za posa koji jedan bravar obavi za deset minuta...

  • sljastrava 20.09.2022.

    Najljepši osmijeh na svijetu,kad se beba smije🥰

  • 20.09.2022.

    Koja je ono tema bila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare