To je to što me zanima!

Beba se ugušila dok su se liječnici mlatili u rađaonici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok su se dva brazilska liječnika svađala i tukla oko toga tko je glavni u rađaoni, 32-godišnjakinja je rodila mrtvu bebu. Djevojčica se ugušila...
Vidi originalni članak

Novorođena beba umrla je u brazilskoj  bolnici Ivinhemi nakon što su se dvojica liječnika posvađala i potukla dok se majka Gislaine de Matos Rodrigues (32) porađala. Treći liječnik uskočio je u pomoć rodilji, ali se djevojčica već rodila mrtva. Liječnici su se posvađali oko toga tko će biti glavni liječnik. Gislaine ih je preklinjala da prekinu. Tješila ju je medicinska sestra, ali njoj je zapravo trebala liječnička pomoć. Liječnike su na kraju razdvajali zaštitari.
- Bilo je strašno! Osjećam golemu prazninu u prsima. Pokušavala sam ponovno ostati trudna 12 godina, a izgubila sam je na stolu - rekla je očajna Gislaine. Ona i njezin suprug, vatrogasac Cabreira Gilberto de Melo (32) zahtijevaju pravdu.
- Ovo ne smije proći nekažnjeno i ponovno se dogoditi nekoj drugoj obitelji - dodala je. Liječnike su suspendirali za vrijeme istrage. Na smrtovnici stoji da se dijete ugušilo. Gislaine ima dijete iz veze s bivšim partnerom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • plavuša13 26.02.2010.

    Evo sta bolesna tastina radi!!!Treba ih udavit obojicu!

  • bubica marica 26.02.2010.

    prestrašno!!!! tako su teško pogazili Hipokritovu zakletvu, i učinili preveliko zlo, samo zbog svoje sujete... treba ih strijeljat!!! ili objesit!!!

  • opatijac123 26.02.2010.

    žalosno jadna cura,ali sreća da je to Brazil pa će doktori dobit zasluženo ili će ih metkom,a mogu ih dat i Minotauru kao lutku za sparing.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare