To je to što me zanima!

Bebi (1) naplatili kartu u busu od Zagreba do Zadra

Mateu Ražovu u riječkom Autotransu naplatili su kartu iako beba ima pravo na besplatan prijevoz. Majka do sada nikada nije platila kartu za njega
Vidi originalni članak

U autobusu riječkog Autotransa na liniji iz Zagreba za Zadar kondukter je u nedjelju navečer naplatio kartu Mateu Ražovu iz Zemunika Gornjeg kraj Zadra. Kondukter je majci naplatio pola karte, odnosno 62 kune jer je Mateo dobio 50 posto popusta.
- Išli smo već tri puta busom do Zagreba i Mateu nikad nisam plaćala kartu. Na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu rekli su da za bebu ne treba karta. No u autobusu kondukter mi ju je ipak naplatio - rekla je dječakova majka Marija Ražov. Dodaje da je kondukteru objasnila da dječak ima jednu godinu, a da joj je on rekao da kartu mora naplatiti.
- Nisam se htjela svađati, pa sam platila, ali sam se osjećala ogorčeno - zaključila je Marija.
U poslovnici riječkog Autotransa u Zadru u ponedjeljak su nam objasnili da se karta za jednogodišnje dijete nikad ne naplaćuje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • wittch 23.04.2008.

    mislim da i trudnice trebaju naplatit kartu i trećinu.....zašto bi se neko voziko besplatno ehehehe

  • Kusirica 22.04.2008.

    Upravo zbog toga je Autotrans poostrio mijere kontrole i samog reda u svojoj kuci na racun takvih beba i ne samo njih! Nekad su se vukle koje kakve tzv familije kao i prijateljstva bez naplate, a zidale se kuce i vikendice itd. Sad je neko bezobrazan zato sto radi po PSu apsurd. Ta kuca kao i ostale voze skolarce i probajte se razmislit koliko stete znaju napravit i to namijerno i da niko ne odgovara osim kuce. No nije se naso ni jedan roditelj da prilozi koju kintu za vandalizam tog vozila zvanog JAVNI prijevoz! Za se razmislit malo, ali jako brzo doc do rezultata! Kao da je to necije a ne moje za koje placam i trazim konfor. Da nije tragicno bilo bi komicno.

  • SANDY 22.04.2008.

    Ništa čudno za Autotrans, pokvareni i bezobrazni oduvijek - svaka čast izuzetnim radnicima ali takvih je malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare