To je to što me zanima!

Bebić: 'Ako bi se Linić htio tući ja se ne bi povukao'

Luka Bebić (HDZ) misli kako bi se Slavko Linić (SDP) s njim potukao. Dodaje da se on, ako bi do toga došlo, ne bi povukao jer ne želi biti mekan
Vidi originalni članak

Slavko Linić  (SDP) i Luka Bebić (HDZ) objasnili zašto su se u četvrtak posvađali u Hrvatskom saboru. Linić je za NovuTV rekao kako s nekulturnim ljudima može razgovarati samo agresivno, a Bebić je mišljenja da bi se Linić s njim rado potukao.
- Ja mislim da bi se on tukao, kad bi za to imao partnera. Ali kad bi do toga i došlo, ja se ne bih povukao jer ne želim ispasti mekan - rekao je Bebić. Slavko Linić je pak dodao kako on ima dva lica, jedno za razgovor s normalnim, a drugo za razgovor s bahatim i nekulturnim ljudima kao što je Luka Bebić, jer oni, kako kaže, samo to i razumiju. Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks sa strane sa našalio rekavši kako je Bebić "čovjek za ljubav".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • edony_ri 21.11.2009.

    joooooj sto bi htijela da ih puste da se pobiju,2 budale manje,a i razveselili bi narod u ovoj teškoj situaciji!

  • plavuša13 21.11.2009.

    Tombba-bilo bi zanimljivo stavit ih u kavez.Hahaha,pokušavam ih zamisliti u onom gaćama,u kavezu kakao se mlate!!!!!!!!!!!

  • killer02 21.11.2009.

    administratore da Bog da ti djete izbrisali!!!!!!! brises brises vise niti sam ne znas kaj!!!! izgubio si se ko sudac koji je sudio francuska-irska!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare