To je to što me zanima!

Bebić: Iz orbite se vidi da su saborski novinari lijevo

Novinarima se Bebić požalio da ni nakon mjesec dana nije dobio ispriku Linića koji ga je prozvao za prostačko manipuliranje dnevnim redom
Vidi originalni članak

Nikada nisam rekao da sam bezgrešan i da poznajem sve propise. Moji su kapaciteti ograničeni kao i kod svih drugih i mea culpa za propise koje nisam znao, osvrnuo se predsjednik Sabora Luka Bebić na nedavne prozivke oko hvaljenja sa protuzakonitim ulovom 15 kilograma palamide. Novinarima se požalio da, unatoč zahtjevu, ni nakon mjesec dana nije dobio ispriku Slavka Linića koji ga je prozvao za prostačko manipuliranje dnevnim redom sjednice.
- Kad izvještavate o uvredama izrečenima u Saboru, pokušajte to činiti s mjerom, jer se u tekstovima prikazuje da su za devedeset posto uvreda krivi HDZ-ovi zastupnici, poučio je Bebić novinare. Bebić je imao odgovor i na pitanje misli li da po tom pitanju novinari naginju ljevici.
- Pa to se vidi iz orbite!, ispalio je predsjednik Sabora. Sljedeća, četvrta sjednica Sabora počinje sljedeće srijede i trajat će pet tjedana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diki 15.04.2008.

    Krajem devedestig kada se mijenjao zakon o sigurnosti prometa na cestama i kada se uvodilo famozno paljenje svijetala na vozilima, HDZ je bio protiv, barem su tako govorili članovi na zasjedanjima Sabora ali kada se glasovalo onda su svi dignuli ruke za. Bebić je tada u cilju neizglasavanja tog članka rekao ovo: Asti gospe! Kako će to izgledati da u sedmom mjesecu upaltite svijetla na toj vručini a zvizdan pripeko, što će nam reći EU. Eto biserko stigo i da se ta svijetla ugase.čovjek imao pravo!

  • diki 15.04.2008.

    Ma pametnijeg pred. nismo mogli imati. Sada mu se smiju kao i Jubitou. Biser do bisera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare