To je to što me zanima!

Bebić: Ja sam se ispričao Kosor, ali ona se meni nije

Luka Bebić navodno je upao Kosor u riječ. Ona mu je na to oštro odgovorila: "Zašuti, nisam ti dala riječ". Bebić se stišao i ljutito napustio sobu
Vidi originalni članak

Nikada nisam u sukobu ni sa kim, dopuštam rasprave ali, naravno, mora se uvijek znati tko je na čelu Vlade i tko je na čelu stranke - kazala je premijerka Kosor za posjeta Bjelovaru. Dodala je da ima veliku potporu Predsjedništva stranke i drugih stranačkih čelnika. Opovrgnula je i glasine o rekonstrukcije Vlade. Kazala je da je zadovoljna svojim suradnicima, no da valja znati što je čiji posao i odgovornost.

KOSOR BEBIĆU: JA PRIČAM, ZAŠUTI, NISAM TI DALA RIJEČ
Na sjednici Predsjedništva HDZ-a premijerka Jadranka Kosor govorila je pred stranačkim kolegama. Luka Bebić, piše Nacional, upao joj je komentarom u riječ. Kosor mu je navodno oštro odgovorila: "Zašuti, nisam ti dala riječ".
- A tko si ti da ja od tebe moram tražiti riječ - upitao ju je potom Bebić. Na to mu je, prema pisanju Nacionala, Kosor oštro odgovorila: "Ja sam predsjednica Vlade i HDZ-a. A ti?".
Bebić se potom navodno stišao, ali je nakon desetak minuta bijesno odmarširao iz prostorije. Glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak demantirala je da su se Kosor i Bebić sukobili na sjednici Predsjedništva. Nacional navodi i kako su na crnoj listi premijerke navodno i Bianca Matković, Sanaderov prijatelj Mario Zubović te zastupnik Ivan Jarnjak.

BEBIĆ: ISPRIČAO SAM SE KOSOR, NO JA ISPRIKU NISAM DOBIO
Luka Bebić priznao je kako se porječkao s Jadrankom Kosor zbog zbog smjene Ivana Mravaka i afera u HEP-u. Za Jutarnji list je rekao kako se, kad je napuštao sjednicu, ispričao svima zbog povišenih tonova. No, ispriku od premijerke Kosor nije dobio.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • plavuša13 29.09.2009.

    Gospodine Bebiću evo ja Vam se od srca izvinjavam!!!IIzvinjavam se što uopće pročitah ovaj članak.

  • bluesky 29.09.2009.

    Ispalila Jaca barba Luki baš kako je bivši šef zakajla onom gradonačelniku jel siska il bjelovara ne sićan se kad mu je reka u njegovon gradu i njegovoj vjećnici da muči ,da je gost a ako neće može slobodno vanka.Ne znan ko je bija više crven POlančec il taj nesretnik ali barba Luka ima obraz deblji i od najdeblje guzičetine,neće taj zacrvenit ka tukac....

  • tetrapak 29.09.2009.

    Lovac Luka :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare