To je to što me zanima!

Bebić: Plaće zastupnika bi trebale ostati iste kao lani

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić najavio je da će u parlamentu braniti svoj stav da plaće saborskih zastupnika trebaju ostati iste kao lani
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić najavio je da će u parlamentu braniti stav da plaće saborskih zastupnika trebaju ostati na lanjskoj razini, bez šestpostotnog povećanja. Uvjeren je da je većina zastupnika spremna takvu odluku izglasati te time pokazati solidarnost i osjetljivost uslijed teške gospodarske situacije u Hrvatskoj. Naglasio je, ipak, kako ne misli da su plaće zastupnika velike, izračunavši da bi se zastupnici, odricanjem od povećanja plaća te odlukom da sami plaćaju parkirno mjesto u garaži, ukupno odrekli oko 2000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • donne 26.01.2009.

    samo im treba dati plaće po zaslugama i uspjesima. pa to bilo milion mjesečno ili 50 kuna

  • FBI 26.01.2009.

    A s obzirom na činjenicu da su naši zastupnici ipak pametni ljudi, oni bi u rekordnom vremenu iznašli način kako i kroz čega vratiti izgubljenih 2000kn smanjenja....Tako da se uistinu nemamo razloga brinuti sve i da dođe do tog famoznog smanjenja! Zastupnici su poput mačke s devet života, uvijek se dočekaju na noge.

  • bajko 26.01.2009.

    A šta tog starog prdonju ne maknu već jednom sa jasli ,čemu služi ,preružan je i za ukras i za maskotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare