To je to što me zanima!

Bebu vratili mami, otac na slobodi neće dobiti prijavu

Marija Ljubić kaže da joj muškarac od kojeg se razvodi stalno prijeti da će ih pobiti. Strah ju je jer ima oružje. Priveli su ga nakon dva dana bijega
Vidi originalni članak

Dva dana i dvije noći Zlatko Ljubić (42), umirovljeni branitelj, bježao je od policije s dva sina, 13-godišnjim M. i 15-mjesečnim F., automobilom iz Županje prema Karlovcu.
Pokrenuli su za njim potragu nakon što je u subotu nasilno oduzeo bebu bivšoj supruzi Mariji Ljubić (35). Ona je zbog nasilja, seksualnog zlostavljanja i prijetnji pištoljem od njega pobjegla majci u Županju u siječnju ove godine. Iako su uzbunili sve patrole i kontrolirali granične prijelaze, Zlatku nije bilo traga. Prema signalu za mobitel, kretao se najprije po Slavoniji pa prema Karlovcu, a potom je opet krenuo u Slavoniju. Uhvatili su ga napokon u ponedjeljak ujutro u Županji, a preplašenog mališana vratili su majci. Iz policije su potvrdili da će ga prijaviti samo za kazneno djelo oduzimanja djeteta, a ne za otmicu.
- U brakorazvodnoj parnici smo i on smije viđati djecu samo na nekoliko sati. Najstarija kći (16), koju je pipkao i gledao dok se tušira, ne želi mu ni blizu. Starijeg sina je prije nekoliko mjeseci na prevaru odveo sebi i okrenuo ga protiv mene, a u subotu je došao vidjeti malog - kaže Marija, koja je dva dana strahovala za sinčićev život jer je Zlatko, saznavši da ga lovi policija, prijetio da će ga ubiti.
- Stao je autom pred kuću i uzeo malog. S njim je bio i stariji sin, koji mi se mjesecima nije htio javiti, a sad me zagrlio i tražio da mu oprostim. Umjesto da uđe u kuću, Zlatko je malog unio u automobil i krenuo. Mali je jako plakao i pružao ruke prema meni. Uhvatila sam se za auto, a on je starijem sinu rekao da me gurne nogom. Držala sam se za vrata auta. Vukao me 150 metara - kaže Marija.

ZLATKO JE ZLOSTAVLJAO DJEVOJČICE, PRIJAVA NEMA
Zlatka Ljubića su priveli na saslušanje i odmah pustili. Kako doznajemo, protiv njega je karlovačka policija dobila više prijava za bludne radnje nad maloljetnicama, no niti jedna nije procesuirana jer Zlatko navodno ima dobre veze u policiji. Jednu od djevojčica čak je dočekivao ispred škole i maltretirao pa ga je njezin otac pretukao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • samadra 27.12.2009.

    žALOSNO JAKO ŽALOSNO JER OČITO NITKO NE RADI SVOJ POSAO KAKO BI TREBALO!!! LJUDI KOJI SU PLAĆENI DA NAS ŠTITE SU KRIVI ZA TAKAV KAOS!!! SAD NEDAJ BOŽE DA SE DESI NEŠTO OVOJ PREPLAŠENOJ PREJADNOJ ŽENI NIKOME NIŠTA! PISAT ĆE U NOVINAMA BRANITELJ UBIO ŽENU ILI OBITELJ I NIKOME NIŠTA!!! PRESTRAŠNO!!!!

  • brusnica 23.12.2009.

    znam da če zvučati grozno, ali i ja bi sebi kupila pištolj.. i bila bi u stanju pucati u gnjidu ako je to jedini način da zaštitim djecu..a očito je..

  • bellaUna 23.12.2009.

    Bravo, Trešnja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare