To je to što me zanima!

Bečki nadbiskup priznao u Međugorju ukazanje Gospe

Kardinal Christoph Schönborn u propovjedi je na polnoćki rekao kako su svi došli u Međugorje da bi na poseban način bili bliski Gospodinovoj Majci
Vidi originalni članak

Bečki nadbiskup, kardinal dr. Christoph Schönborn predvodio je polnoćku u Međugorju na kojoj je više od 10.000 vjernika iz cijelog svijeta u molitvi ušlo u novu godinu. U propovjedi je rekao kako su svi došli u Međugorje da bi na poseban način bili bliski Gospodinovoj Majci.
- Došli smo ovamo jer znamo da je Gospodinova Majka nama blizu - rekao je nadbiskup koji je i član Kongregacije za nauk vjere Svete Stolice. Njegove riječi su najvažnije priznanje Međugorju od 1981. godine, od kada je šestero djece tvrdilo kako im se u Podbrdu ukazala Gospa, piše Večernji list. Službena Crkva nije se izjasnila o ukazanju, no Biskupska konferencija bivše Jugoslavije ocjenila je 1991. godine da se ne može govoriti o nadnaravnosti događaja.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • alba 02.01.2010.

    Ako si ti nevidljivi išao u Međugorje kao turist a ne vjernik bolje bi bilo da si otprašio u Abu Dabi.Ili si možda očekivao da ćeš imati audijenciju kod Gospe.

  • alba 02.01.2010.

    Štovana gospodo koji ne vjerujete u ono što ne vidite ukazujem vam na jedan hendikep za kojeg niste svjesni a očito ga imate zabili ste svoja rila u zemlju i ovozemaljsko pa iz tog razloga i niste u mogućnosti da vidite nebo i nebesko.Isti ste samo na suprotnim stranama kao i oni što prodaju i švercaju po Međugorju i koriste božanske milosti za svoj probitak.Samo vaše i njihovo postojanje ne umanjuje i ne negira postojanje neba i nebeskog.

  • parki 02.01.2010.

    Övo je pušiona od portala jer 24 časa imaju virus u programu a ja sam ga uspio nažalost bez puno muke detektirati i nazvao sam ga "vel.srb.četnikirus" alternativno "antihrvatirus" jedina mogućnos za prekid zaražavanja je napustiti bolesnu okolinu stoga pozdrav drugovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare